JANINAS

Lovely for mum

Åååh, vad jag längtar till nästa graviditet! Inte bara till själva magen, utan till alla underbara mamma kläder! 
Förra gången köpte jag inte många plagg, det blev ett par byxor, några linnen, men inte mer än så. Det var helt enkelt för dyrt, och sen så hade jag inte så stor mage heller förrän i slutet så det behövdes inte. 
Nästa gång har jag förhoppningsvis mer pengar, och då tänker jag minsann skämma bort mig själv med härliga och bekväma mamma kläder, gjorda för att passa en stor mage!
(Nästa gång blir antagligen magen liiiite större också, den brukar väl bli det andra gången.)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Va olika de e jag vill gärna ha ett barn till men vill verkligen inte gå igenom en graviditet igen å ha magen! Men tänker stå ut 1gång till, men väntar nog lite då våran dotter bara är 4månader :) kul att alla e olika!!

  2. Caroline

    Börjar ju längta till nästa graviditet redan när jag ser sånt här! å då e de mindre än 2 veckor sen vi fick vår lilla dotter..:p

stats