JANINAS

Lussebullar & ny graviditetsvecka


Igår kväll bakade jag lussebullar med Nicolina. De blev så himla goda! Saftiga och perfekt gräddade. Så nu har jag något att äta med min älskade julmust, som är min nya craving. Har aldrig gillat det speciellt mycket, gillar egentligen inte något med kolsyra så värst men nu är jag så himla sugen på julmust hela tiden.

Idag går vi in i vecka 19 och det känns skönt. Vill komma förbi vecka 21 nu och ha halva tiden bakom oss, då brukar jag må som bäst och då snart har babyn chans att överleva ifall något händer. Min favoritdel av graviditeten är mellan vecka 20-37, typ. Före det mår jag bara illa och efter det blir magen så stor och obekväm.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen göra mig färdig att åka iväg mot Vasa. Snart är det dags för intervju med radio X3M.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hej janina, en finskspråkig läsare här. Vi brukar inte baka lussebullar men det ser gott ut så kan jag få resept? Tack :)

    JANINA SVARAR: Häärligt! :) Ett recept ska du få!

stats