JANINAS

Magen i liggläge

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Jag har dessutom likadana utåtstående beckenben och ibland var jag lite störda på dem tills en svensk killkompis en gång sa till mig att han tycker utåtstående becken är något av det snyggaste som finns på en tjej. Det gjorde mig glad och nu tycker jag också det är fint :)

 2. annika

  Ja vet själv hur jobbit de e att få hör att man e smal när man kanske inte ens vill vara de, men ja tror att de kanske var en komplimang här ovan. Iaf ska du ta de som en komplimang, tänk så mycket du kan gotta dig ;)

 3. Anonym

  Att folk årkar haka åpp se på att Janina e smal heilatin, he e jo faktist it så konstit att folk e smal, å on sir jo it precis sjuk ut elä liknand så vaför ska e heilatin kommenteras?

 4. Janina svarar

  Det har ju inget att göra med vikten egentligen, alla har ju olika skelett och olik kroppsbyggnad. Jag är bara allmänt smal, har alltid varit det och har jätte svårt att gå upp i vikt fastän jag äter som en häst. Det ligger i släkten!

 5. Liselotte

  Söt liten magen! Men shit vad smala du är vid höften, mina höftben sticker oxå upp men inte sådär mycket!
  Du kan inte väga mycket mer över 40, är du bara allmänt smal eller har du svårt att behålla vikt osv??

stats