JANINAS

Måla spjälsängen svart

Spjälsängen som både Nicolina och Joline har använt har jag och alla mina tre systrar sovit i. Den är från 70-talet och var mörkbrun från första början, men när jag väntade Nicolina målade jag den vit. När jag var gravid med Joline tänkte jag måla den svart, men det blev aldrig av. Nu idag har jag börjat slipa den, så ska den sen målas svart. Bättre sent än aldrig! Den är full av bitmärken dessutom så den mår nog bara bra av att fräschas upp lite.

Nu är problemet bara att Joline fortfarande använder den (eftersom vi ännu inte fått tag på nån våningssäng), så jag får lov att tömma den, slipa, torka slipdamm och sen bädda i den pånytt till natten och hålla på så tills den är färdig att målas. Då beror det ju på hur många timmar det tar för färgen att torka men jag gissar att hon sen får sova hos oss en natt sålänge den torkar så får jag måla två varv på en gång. Vilket jäkla schå att få den målad! Huvudsaken att den blir färdig innan babyn föds och att vi hinner köpa en våningssäng tills dess. Det blir nog en i metall från IKEA trots allt, ifall vi inte hittar nån begagnad i bra skick.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jenni

    Är du med i fb gruppen vaasanalueen fb muksukirppis?! Där fyndar jagdet mesta..nyss hade dom en våningssäng till salu men jah kunde inte tagga deb eftersom du inte medlem i gruppen..,

    JANINA SVARAR: Nej den gruppen har jag nog missat.. men nu har jag ansökt! :)

stats