JANINAS

Mama goes provkanin


Denna häftiga pryl fick jag hem på posten idag. Alla som läser kända svenska bloggar har säkert nånstans sett denna lysande tandborste. Jag har länge varit nyfiken på den och blev jätteglad när jag fick mail häromdagen om att jag kunde få testa en. Såhär står det om tandborsten på Blue Illume’s hemsida:

Det blå ljuset som skickas ut från Blueillume-tandborsten har en antibakteriell effekt på närmare 600 olika skadliga bakterier som lever i munnen och på tandytorna

Tester gjorda på Blueillume-tandborsten visar på en bakteriereduktion som uppgår till 80-87%. Resultatet av denna bakteriereduktion blir ett friskare tandkött och rena och vitare tänder.  

Den ergonomiskt utformade Blueillume™- tandborsten är CE-märkt och uppfyller därför höga krav på kvalitet och prestanda. Den höga reduktionen av så kallade svart-pigmenterade bakterier och plack minskar inte bara risk för sjukdomar i munhålan och inflammationer i tandköttet – den bidrar också till vitare tänder. ”

Så nu ska jag testa den här och se om den är så bra som de påstår att den är. Gör en uppdatering igen om en månad ungefär. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. julia

    vill också ha en :( nu lät min vanliga tråkiga tandborste helt meningslös haha…. har man så mycket bakterier i munnen av den…

stats