JANINAS

Mama’s back!

Hej o hå! Nu har vi ÄNTLIGEN fått internet till datorn, så nu kan jag återgå till någorlunda normal uppdatering här på bloggen. Jag har som sagt använt instagram riktigt ordentligt sen flytten, och tror jag fastnat lite. Så där kommer jag nog fortsätta uppdatera förmodligen oftare än här. Det går ju så snabbt och smidigt!

Här ovan ser ni några usla bilder från vårt hem (hade heeelt fel inställningar på systemkameran). Lite småråddigt i köket kanske men det är väl ett tecken på liv. Saker fattas ännu här och där, som t.ex. en taklampa i köket, vägghylla ovanför vår säng och större matta + soffbord till vardagsrummet, men det går ju framåt i alla fall. Har ännu inte börjat känna mig som hemma i staden och området, men det blir väl lättare sen när själva gården inte är som en byggplats. Garaget håller på att byggas och terasserna står staplade ovanpå varann på det som ska bli gräsmatta sen i vår. Vi trivs i lyan i alla fall och Nicolina förundras ännu över att detta är vårt nya hem. Hon har redan varit ut och lekt på egen hand flera gånger, hon har mycket större respekt för världen när hon är ensam och håller sig därför kring trappan (som vi sagt åt henne). Och jag står mest i fönstret och iakttar så hon inte gör några dumheter.

Nå, har nåt spännande hänt i bloggvärlden medans jag varit borta då?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Funderar ännu på klockan..:) Var sätter man urverket? In i väggen lr var?

  JANINA SVARAR: Den klistrar man också fast på väggen :) Finns en ”ritning” på var man lägger upp siffrorna så de hamnar på rätt avstånd.

 2. Ninni

  vilket otroligt fint hem ni har! :) och sååå fint inrett :D har du funderat på att studera rumsgestaltering (eller vad det nu heter!) i Jeppis? :)

  JANINA SVARAR: Oj tack! :) Nej faktiskt inte, fast nog vore det intressant! :)

 3. Madde

  Hej! Jättefint ni har fått! Va kul att du visar bilder. Jag blir så glad av att se hur bra ni har det :) ni har en liknande säng som vi har, men den ser smalare ut, hur bred är den? :) hoppas ni kommer trivas bra. Hur stor är stan eller är det en by? :)

  JANINA SVARAR: Tack! :) 160 är sängen :) Det är en väldigt liten stad, mer som en by faktiskt.

 4. Sandra

  Vad fint ni har fått det!, och va kul att du är tillbaka:)
  Delar nicolina och joline rum? Eller har dom egna?

  JANINA SVARAR: Tack! :) Jepp, de delar rum och det går jättebra :)

 5. Jenny2

  Åååh vad fint och fräscht med nytt, jag längtar tills vi ska flytta nästa höst till en ny parhuslägenhet :D Är det öppet mellan köket och vardagsrummet eller måste man gå genom hallen? Och har ni något ”extra” rum, typ som ett datorrum? :)

  JANINA SVARAR: Visst är det något speciellt med nytt! :) Jepp det är öppet, man går runt spisen så kommer man till köket :) Det är bara två sovrum så inget extra rum. Vi tänker dock sälja datorn och köpa en laptop istället så slipper vi det problemet :)

 6. Denice Grefve

  Vad fint ni har fått det! Avis så in i tusan. ;P Ni funderar inte på att skaffa en sänggavel? :) Finns matchande sänggavel till sängen ni har. :)

  JANINA SVARAR: Tack! :) Vi har nog tänkt göra det men just nu har vi annat att lägga pengarna på :)

 7. Linnéa

  Vad fint det blir! Jättemysigt :) Kul att du är tillbaka nu, har saknat dina inlägg :)

  JANINA SVARAR: Tack! Jag har också saknat bloggen :)

 8. Emilia

  Oj vad fint ni har fått det i ert nya hem! :) Hur stort är det? Och vad kul det måste vara för Nicolina att kunna gå ut själv och leka lite! :)

  JANINA SVARAR: Tack! :) Den är väl 70 kvm tror jag? Fast det är mindre än förra lägenheten så känns det större när den är så bra planerad!

 9. Lina T.

  Ser fint ut :) Och kul att bebisarna kan leka precis vid dörren :P Men se till så inte Nicolina smiter ut nån gång utan att ni vet om de :3 Eller Joline lär sig hur man öppnar dörrar om går ut xo (Om hon inte redan kan de). Man kan alltid låsa dörren också för o vara säker annars :P Fast sånt har du säkert redan tänkt på sj så (A)

  JANINA SVARAR: Dörren är alltid låst och Nicolina måste ju klä på sig om hon ska ut och det lär vi nog märka ;) Och även om hon skulle gå ut så är hon fortfarande medveten om reglerna. Joline når inte upp till dörrhandtaget på ett bra tag ännu!

 10. elin

  oj så fint ni har det!! :) ser verkligen mysigt ut. ska du fortsätta använda instagram fast de ska göra så att allas bilder som man lägger upp får användas i reklam utan lov?

  JANINA SVARAR: Tack! :) Har inte hört om något sånt? Men får fundera på det sen när/om det blir aktuellt.

 11. Nina

  Ser jättesnyggt ut!!
  Varifrån har ni köpt klockan?

  JANINA SVARAR: Tack! Den har vi köpt från en pyssel/inredningsbutik i Vasa, Sinooperi heter den. Klockan finns säkert på andra ställen också!

 12. Johanna

  Åh vad roligt att du är tillbaka! Har verkligen saknat dina inlägg! Jag hoppas att du kommer att blogga en del nu! Vad fint ni har fått det!

  JANINA SVARAR: Tack! :) Ska försöka uppdatera ofta!

stats