JANINAS

Mamman med den negativa energin

Varför är det så att Nicolina sover hur länge som helst när vi ska iväg till skola och dagmamma, men på helgen när hon (och jag) skulle få sova hur länge som helst så vaknar hon jätte tidigt?
Är det kanske så att jag utstrålar någon slags negativ energi, som gör att hon sover sämre när jag är i sovrummet? Eller gör hon det bara för att jävlas?
För när jag måste iväg till skolan, smyger jag upp och Nicolina fortsätter sova, så länge som hon bara kan.

Man börjar ju fundera.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Om vi kunde så skulle vi gärna flytta till en större lägenhet nu, men den vi bor i så måste vi bo i till juni 2011 eftersom det står på kontraktet att vi ska bo där minst 1 år.
  Nicolina är dessutom inte en sån som vaknar av minsta lilla ljud, det kan ta upp till en halvtimme innan man får väckt henne när hon sover, jag kan t.o.m. dammsuga i sovrummet samtidigt utan att hon ens rör på sig.

 2. S

  Hos oss är det oftast väckning mellan 05-06 om morgnarna. Men när dottern, snart 2, sov över hon mormor, så då sov hon till 08, höh. Fuskigt värre :)

 3. alexandra

  inte att du skulle ha dålig energi eller nått, men kanske hon faktiskt vaknar av nått ljud eller nått, eget rum kanske skulle behövas?

 4. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia ♥

  Det kan vara så att man inte sover lika tungt framåt morgonen och att hon då "störs" av att ni vänder på er och så i sängen. Och skulle hon vakna till och se er kanske hon inte bryr sig om att somna om även om hon fortfarande är trött :) Så var det här. Dock var Anabelle bara 4-5 månader när hon fick eget rum, men innan dess stördes hon av oss. Hon vaknade till när vi skulle lägga oss på kvällen och hon vaknade tidigare på morgonen. När hon sen fick eget rum sov hon superbra!

stats