JANINAS

Måndag

Hej hopp!

Just nu sitter jag och Petra i skolan, vi har haft två timmar kemi, och nu måste vi vänta till klockan 13:30 innan det är dags för två timmar engelska.
Ska försöka fördriva tiden med att nörda oss framför datorn, och sen så ska vi gå ner till matsalen när alla andra har ätit färdigt :) skööönt!

Aajaa, vi hörs sen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. UF-nappen

  Hej! Vi är tre tjejer som går i Jensen Gymnasium Västra i årkurs tre och vi läser kursen Ung Företagssamhet. I den kursen är uppgiften att starta ett eget företag, på riktigt!

  Vår affärsidé är att tillverka en specialdesignad napp där en del av vinsten ska gå till Hjärtebarnsförbundet som arbetar för att hjälpa hjärtsjuka barn.

  Det skulle vara jätteroligt om du kunde kika in i vår blogg, ufnappen.blogspot.com, och kanske tycka till lite om vårt företag samt ge lite tips då du är mamma och vet vad du vill att ditt barn ska ha för typ av napp.

  Tack för hjälpen!
  UF-nappen – Julia, Elin och Caroline

 2. Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

  Åh vad fin din blogg är!! Själv är jag riktigt dålig när det gäller design, vill också ha flikar högst upp där man kan läsa lite mer men hur man gör är problemet, sen har jag tjorvet till det så min header går inte och göra större, ska återställa min och fixa om någon dag när man får tid över :)

stats