JANINAS

Måndag morgon

Jag och Daniel hade tänkt kolla en film som kom på tv igår kväll när Nicolina somnat, men jag fick plötsligt så oerhört ont nere i ryggen och ner längs låren, så jag kunde inte ens sitta i soffan utan att det blev värre. Undrar om det var foglossning? Det finns så många varianter av det tydligen, man kan ha ont på olika ställen, i alla fall kom det så plötsligt och det känns mycket bättre nu när jag legat i sängen hela natten. Hoppas att det inte blir värre än så! 

Just nu äter jag min morgongröt, Nicolina kollar på barnprogram. När jag är färdig ska jag slänga mig i duschen, sen ska vi traska iväg över backen och väcka pappa. Idag, imorgon och på onsdag börjar han jobba redan klockan 13, han ska jobba in denna veckas fredag eftersom han tar ledigt när vi åker på ultraljud och sen stannar i Vasa till lördag då vi ska till IKEA. 

Och om det ännu är någon som inte förstått detta rätt, jag har nämligen fått samma fråga nu flera gånger:
Joo, jag och Daniel bor nog tillsammans, men han sommarjobbar i en liten by som ligger ca. 40 minuter ifrån där vi bor, och här bor även våra föräldrar så vi bor här under sommaren (maj-augusti) så Daniel slipper åka fram och tillbaka så långt varje dag hela sommaren. Våra föräldrar är grannar så vi träffas självklart mer eller mindre varje dag. Första helgen i augusti flyttar vi tillbaka till vår egna lägenhet i Vasa, även om Daniel fortfarande arbetar då.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats