JANINAS

Med facit i hand

När man har fler barn blir det lätt att man ser väldigt mycket likheter. Det är ju helt förståeligt, de är ju ändå syskon! Det är inte konstigt ifall de är superlika.

Vi tycker också att våra tjejer liknar varandra, man ser helt klart att de är syskon. Men sådär superlika är de ändå inte.

Här är de ungefär lika gamla alla tre, och ni ser ju vilken skillnad!

När vi fick Joline tyckte jag att hon inte var så värst lik Nicolina. Jag tyckte att hon liknade mer mig och att Nicolina var mer lik Daniel. Nu när vi har Milou ser jag ju hur lika både Joline och Nicolina är sin pappa, och att det är Milou som ärvt mest av mig om man jämför mellan dem alla. Ändå kan de vara så jättelika varandra vissa ögonblick.

Jag minns när jag var liten och fantiserade om hur mina barn skulle se ut, och jag minns hur det var när vi fått Nicolina och vi fantiserade om hur vårt andra barn skulle se ut. Nu har vi tre versioner och jag slutar aldrig fascineras över att det kan bli så många olika versioner av två människor! Jag skulle kunna fortsätta göra barn hur länge som helst bara för att få se hur de skulle kunna se ut, haha! Det är så himla häftigt tycker jag.

Tycker ni Nicolina och Joline är sig lika? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Myran

  Jag tycker N är lik dig och J lik Daniel, M är en blandning. Tycker N och M är mest lika varandra av tjejerna. Men sånt kan ju förändras genom åren. Hur är dom som personer? Har dom några liknande personligheter? Dom är så söta och fina alla tre!

  JANINA SVARAR: De är nog väldigt olika som personer också! :)

 2. Mammida

  Hehe tycker det ser så kl ut när man jämför syskon :) Joline ser ut som en blandning mellan Nicolina och Milou, precis som om det är ett rakt nedstigande led utséendemässigt :) Så söta och fina alla tre!

  JANINA SVARAR: Haha sant! :)

 3. Ella

  Nicolina och Joline liknar nog varandra mycket de har samma ansiktsform men N har Daniels ögon och J har dina ögon! :) Joline och Milou har båda fått dina ögon! mycket fina tjejer har ni fått!! :)

  JANINA SVARAR: Tycker du det? :D Jag som bara ser Daniels ögon när jag ser på Jolines :) Nicolina hade Daniels ögon som liten men nu har hon en blandning av både hans och mina tycker jag :) Häftigt hur de ändras med åren!

 4. Carro

  Alltså nää va söta dom e! Tänk att ni har fått så fina barn så som ni sir ut!! HAHA nä skämta bara. Ni är superfina allihopa! Man ser verkligen att det är Joline men Nicolina tycker jag int att liknar ”sig” så myki! Konstig hur olika N och M ändå e!! Oooh jag vill också ha många barn bara för att se hur de sku se ut!! ENDAST därför ;)

  JANINA SVARAR: Nämen TACK ;) Nää ja tycker int heller Nicolina liknar sig själv! Hon har verkligen ändrats med åren :) Fast jag tycker Milou är mer lik Nicolina som hon ser ut idag, fast inte alls lik som bebis :D Haha jaa, endast därför ;) När man fått sii hur de ser ut kan man skänk bort di ti högstbjudande.

stats