JANINAS

Mid season sale

Nu under helgen har kidsbrandstore 15% REA på hela sortimentet! Uppge koden oktobersale i kassan. Själv funderar jag på att klicka hem någon julklapp åt barnen därifrån. Dehär tre skulle jag vilja ge åt Nicolina men det tror jag nog plånboken sätter stopp för..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Oj vilka snygga byxor! Sådana skulle jag kunna ha själv.
    Gillar verkligen hur du klär dina barn, det är allt från rosa prinsessdröm till det lite tuffare slittåliga!

    JANINA SVARAR: Tack! :) Jag gillar att varierar och klär dem i sånt som jag skulle kunna tänka mig att använda själv :)

stats