JANINAS

Min femte morsdag

weheartit.com

Idag firar vi morsdag i Finland och detta blir min femte. Den började väl lite halvdålig med väckning klockan 04 och strul med nycklarna till jobbet så jag fick sitta och vänta en halvtimme innan jag kunde börja jobba. Blev lite stressigt när en viss uppgift ska vara färdig före 7:30, men jag hann.

Blev färdig redan kring 11:30 och höll på att somna på vägen hem. SÅ trött! Nu har jag en form med lasagnette i ugnen som snart är färdig och sen ska jag baka äppelpaj. Skulle gärna skriva att vi firar dagen på något speciellt sätt men det blir nog mest som vilken söndag som helst. Skönt väder är det i alla fall så en promenad ska vi ta efter maten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats