JANINAS

Min onsdag i bilder

Idag har jag försökt att fixa min dag i bilder hit på bloggen, det gick ju inte så bra eftersom jag oftast glömde bort kameran helt och hållet, men jag får försöka fler gånger!

I alla fall. Dagen började klockan 9, jag och Nicolina steg upp och åt frukost. Sen lekte vi och tittade på Birth Stories (vilket vi gör varenda morgon), jag blev tårögd när de filmade på en förlossning när babyn kom ut och mamman fick hålla sitt barn för första gången, det var så fint! Förut brukade jag tycka att det var lite äckligt att se precis allt, men när man själv varit med om det så känns det helt naturligt och fantastiskt :) 
Nicolina lekte ca. 2 timmar, sen for hon ut och sov på balkongen. 
Under tiden så började jag laga mat, köttfärssoppa närmare bestämt. Det var länge sen jag lagade någon soppa och jag har bara lagat fisksoppa förut, så det var lite spännande! 
Nicolina vaknade innan jag var färdig, så Daniel tog in henne och gav henne sin lunch, sen lekte hon sålänge jag stod framför spisen. 
Soppan blev klar efter en liten stund och den blev supergod
T.o.m. Daniel som vanligtvis inte tycker om soppor, tyckte "det var ju jätte gott!", så jag litar på hans ord och tar åt mig alla komplimanger, tackar & bockar! :)
Efter maten började klockan närma sig 14:00, då var det dags för att tvätta lite kläder. 
 
(BTW, Daniel tyckte att jag var pinsam när jag tog denhär bilden, haha ;))
Under tiden som vi väntade på att tvätten skulle bli färdig, så tittade vi på Transformers 2. Nicolina kunde inte riktigt bestämma sig om hon ville leka på golvet eller sitta på pappas axlar. 
Sist och slutligen var hon i alla fall mest nere på golvet bland alla leksakerna. 
När tvätten snart var färdig så var det dags för mellanmål, så fröken fick äta lite päron/hallon puré innan vi for ner och hämtade tvätten. 
Det tyckte hon om!
Efter mellanmål och hämtning av tvätt var Nicolina trött så hon fick rulla ut på balkongen och sova lite till. Under tiden städade jag och Daniel lägenheten och hann just precis bli färdiga innan tösen vaknade och var redo för mera bus. Så vi tog in henne och gav henne middag.
Sen for vi ut på promenad och tog en liten omväg till lekparken. På den vägen träffade vi på en kisse som var väldigt gosig! H*n rullade på asfalten och jag fick gosa av mig riktigt ordentligt. Jag saknar verkligen kissorna där hemma, vet inte hur jag ska klara mig utan någon katt hela livet (Daniel är väldigt allergisk) :s 
När vi kom hem var det dags för bad. 
Nicolina var helt galen i ringarna! Hon skulle bara ha dem in i munnen och blev helt hysterisk om de flöt iväg från henne :)
På grund av vår lilla lägenhet så måste vi bada henne i vardagsrummet/sovrummet/datarummet. 
Fy fan vad jag är trött på att bo i en sån här liten lägenhet! Vi behöver verkligen något större, NU! 
När jag stod i duschen idag så tittade jag upp i taket och insåg hur verkligt lite utrymme man har där, jag fick ju nästan cellskräck :P 
Jaajaa, i alla fall så sover lillen nu och vi funderar på att se Transformers 1, haha så typiskt oss att se tvåan före ettan, men det gör väl inget! 
Ha en bra fortsättning på kvällen alla! (även om den kanske strax är slut för alla som går i skolan..?) 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. xtina

    vi verkar ha "samma" rutiner. N sover oxå tupplur före lunch, är sedan uppe o leker, mellanmål, sova igen, få middag o sen blev även hon badad igår kv före nattandet. :)

stats