JANINAS

Min sista dag som tonåring

Imorgon fyller jag, 20 hela år. Jag måste medge att det ska bli skönt att inte vara 19 längre, för även om det inte är stor skillnad på 19 och 20 så känns (och ser) 20 så mycket bättre ut :)

Tonåren lämnade jag nog bakom mig redan för 3 år sedan. Även om jag ”tagit ledigt” från mammalivet nån enstaka helg emellanåt så har jag inte saknat att festa och sånt. Jag har hunnit vara ung och dum och har många minnen och historier i bakfickan, så trots att många anser att jag går miste om mycket så är det inget som betyder något för mig.

Jag är nöjd att sitta här, dagen före min 20 års födelsedag och redan ha mina två prinsessor och min prins. Jag är lycklig över det liv jag har, och det är det enda som betyder något.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Jo, alla är vi olika. Jag håller helt med. haha. Jag har nog alltid varit en "familjemänniska", och ALDRIG uppskattat festande och det som hör till. Ugh! Hade gjort samma val som du minst 100 gånger om. haha. Så jag anser att du lever en fantastiskt liv, och jag är sååå glad att du inte fallit för omgivningens fördomar och prat! :) Stort grattis också till er nya lilla pärla i familjen. Helt underbara små döttrar ni har! Lycka till framöver!

 2. Carolina

  Ja… alltså, supa sig redlös på helgerna och svara "minnesluckor…" på frågan "vad har du gjort i helgen?" är inget som man direkt missar. Det är inget värt (enligt mig) ändå.
  Jag förstår inte hur vissa orkar festa var och varannan helg och då har jag inga barn :P Jag orkar typ en kväll varannan månad typ, om ens det, haha!

 3. Sofia-mamma till Vilja och bf 28/3-12

  Jag håller med,tycker faktiskt att det är ganska skönt att bli äldre,jag har ingen åldersångest. (än så länge,haha!)
  jag har också hunnit med allt det "där" och jag kommer ju faktiskt också ut ibland fast jag har barn.

  Jag känner mig så mycket mer trygg i mig själv ju äldre jag blir och det är en underbar känsla!

stats