JANINAS

Min söndag

Nu har jag just kommit hem, jag och Josefin har varit och hälsat på vår storasyster Jessica som fyllde år i fredags.
Jag hade bakat kärleksmums och skummisar som jag tog med dit, sen bjöd Jessica också på småkakor så nu är jag väääldigt saltsugen :) Håller på att koka ris nu som jag ska äta med kycklig sen, GOTT!

När jag kom hem skickade jag ut Daniel och Nicolina i det fina vårvädret. Så nu är de ut och gör av med lite energi tills det är dags för Nicolina att äta middag. Jag har ju mina egna mattider nu så jag orkar inte vänta på att dom kommer hem. Sen ikväll ska vi till affären för att handla mat, that’s about it. Mer än så ska vi inte göra denna söndag.


Bild på kärleksmums från Google. Hittade ingen bra bild på skummisar och jag tog ingen egen heller så ni får helt enkelt fantisera hur de kan se ut ;) De ser ut som vita fyrkantiga gelé grejer med kakaokokos på!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    haha jasså, jag har då aldrig hört att mockarutor kallas för kärleksmums ! meen man lär sig nått nytt varje dag ! haha menade inte som nått negativt ifall du trodde det, blev bara förvånad !(:

  2. Janina svarar

    Kärleksmums och mockarutor är ju samma sak. När jag hittade denna bild googlade jag på kärleksmums, när man googlar på mockarutor kommer samma bilder upp som på kärleksmums.

stats