JANINAS

Monday

Helloo bitcheees!
Haha nä, skoja ba.

Flera gånger idag har jag satt mig ner och tänkt skriva några rader, men det har liksom inte funnits så mycket att skriva om. Det har stormat och varit skitväder hela dagen så vi har mest suttit inne, var ut i lekparken en timme men vi höll på att blåsa bort så det blev inte mer än så. Jag som ville gå på en långpromenad idag. Typiskt.

Men vi har stekt plättar och läst böcker och spelat memory (fast Nicolina fuskar bara) och så har jag städat ur vårt kaotiska torrskåp så nu kan man återigen hitta det man söker efter. Sen tränade jag lite ikväll också.
Imorgon bitti ska jag iväg och fixa lite mer slingor. Eller jag ska inte fixa mer, utan jag ska fixa så att de slingor som växt ut till halva huvudet far enda upp till roten istället. De slingor jag redan har gjorde jag i början av december, så det är på tiden att jag fixar utväxten!

Och på tal om hår, så var vi och hämtade ut ett paket från Lyko.se idag före vi gick till parken. Förra veckan beställde jag shampoo, balsam, hårinpackning och solskydd (fast den var slutsåld för tillfället så jag får den senare). Det lönar sig nog att kolla vad de har för kampanjer och vilka produkter de rear ut, det finns ofta mycket bra produkter där för ett mycket billigare pris än om man köper från en frisör. Tips tips!


Och så till sist en bild på vår lilla knubbis imorse när hon sov förmiddagsvila. Med dregelfläcken och allt ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Hur gör du med betalningen när du beställer från lyko.se? Jag har funderat på det men vet inte riktigt hur man ska göra när det är från svergie? Går det att ta direkt via internetbanken eller hur gör du? :) Tacksam för svar!
  Super blogg!! :D

  JANINA SVARAR: Jag beställer via Daniels VISA, hehehe :)

 2. Emma

  Hejsan! Jag blir så impad av dig!!! Du verkar vara världens goaste mamma, dina döttrar verkar så glada. Det verkar verkligen som att du lyssnar till dina barn och deras önskemål, för de syns hur glada barn de är :) Jättekul att se att en så ung tjej orkar, de skulle inte jag (jag är 20år). Min bästis ska ha barn om 2 veckor, hon är lika gammal som mig :) Har du något tips på vad ja kan köpa till henne? Vad behöver man som mest som mamma och pappa? :) Ha de så bra! / Emma

 3. anna

  hur ofta tvättar du håret?

  JANINA SVARAR: Försöker vänja håret vid var tredje dag nu, men förut tvättade jag varannan.

stats