JANINAS

Mor&dotter morgon

Daniel var ut med sina kompisar igår/inatt så idag har vi låtit honom sova. Vi har passat på och haft en riktig mor&dotter morgon. Vi började med att steka plättar åt Nicolina till frukost, hon älskar plättar! Sen när jag lagt ut Joline för att sova förmiddagsvilan så ritade vi. Sen lockade jag hennes hår för första gången ever, och själv tyckte hon att hon blev ”snygg som en prinsessa!”, haha! Och det hade hon såå rätt i.
Jag minns när jag gick i dagklubben och mamma lockade mitt hår en gång, och jag fullkomligt hatade det! Jag minns hur arg jag kände mig och jag ville bara tvätta bort lockarna för jag tyckte det var SÅ fult och inte alls min stil. Jag har alltid varit en pojkflicka och gillade inte när folk sa att jag såg söt ut. Haha! Jag bara väntar på den dagen när Nicolina blir arg när jag fixar hennes hår för att det får henne att se ”töntig” ut. Äpplet faller inte långt ifrån trädet, sägs det ju.

Idag har vi planerat att plocka blåbär, men var vet vi inte ännu. Nog finns det ju blåbär här i Vasa också bara man söker sig till skogs, så det får bli dagens äventyr.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina i New Jersey

  Prova skogen vid Skogsberget där vid banan man kan skida på vintern eller gå på sommarn :) Kör förbi Kemira, upp för backen och ner så är ni där! Kram

  JANINA SVARAR: Det ska vi komma ihåg till nästa gång! :) Kram!

 2. Emilia

  Hon blev jättesöt i de små lockarna!! :-)
  Ha ha, jag var också en pojkflicka när jag var liten. Jag ville aldrig bära klänning som liten, jag ville ha skjorta som min storebror, som är tre år äldre än jag. ;-)

 3. Mamma/mormor

  Efter den gången gjorde du klart för mig…inga söta frisyrer på dig :)
  Ciina har helt rätt…

stats