JANINAS

Morgon

image

Morgonens blodprov färdiga, nu väntar vi på att en läkare ska komma och sätta in en ny kanyl i huvudet, eftersom den förra lossnade imorse. Stackars lilla hjärtat. Klarar inte av att se på när de pickar henne mer, hon har nog varit med om tillräckligt dessa två dagar!

Får åka hem nångång på eftermiddan. Jag vill bara hem och sova! Har sovit typ 2 timmar inatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tanja

  Oj nej,hoppas hon blir frisk snabbt!
  När utser du vinnaren av presentkortet? Har själv 2 barn men ja ger hellre presentkortet åt min syster Sonja som har världens bästa humör å tålamod med tanke på att hon nu sitter hemma med 2 busiga pojkar å hon e nu i V.41+6, imårgon kl.8 blir de igångsättning.

 2. Fia

  Voj lilla vännen! Man får ont i hjärtat bara av att läsa och se bilderna, så kan bara föreställa mig hur ni har det. Men åtminstone kändes det säkert tryggare att vara på sjukhuset nära hjälpen då hon var så dålig. Hoppas ni är hemma nu! Och bättre!

 3. Angelica

  Hej! Jag har bara läst din blogg i några veckor…. men jag är vädligt orolig!! du får gärna upptadera!!!! Hoppas allt går bra med er, kram!

 4. Malin!

  Fy stackars er! Hoppas hon kryar på sig snart!! Hur gick det med Nicolina? Fick hon också sova kvar med er eller fick hon någon barnvakt? Styrkekramar!!

 5. Mamma/mormor

  Känner precis hur det känns för dig. När de hade stuckit sönder dina armar och fingrar så fortsatte de med tårna. Och när tredje kanylen skulle i huvudet då klarade jag inte av det, då flippade jag…då grät vi ikapp… :(
  Jag försökte tänka att det är för ditt eget bästa, men det är svårt när man ser sitt älskade barn skrika av smärta.

  Hoppas Joline kryar på sig snabbt nu och får börja busa med storasyster.

 6. Kimberley

  å stackars lilla Joline =( och dig med! Vet precis hur jobbigt det är att behöva ligga inne och det e inte kul att se läkarna sticka massa nålar i – styrke kramar till er alla & hoppas Joline blir bättre fort! =)

 7. Pernilla P

  Veit hur he känns va jo me Matheo på barnavd. tå han va 5 vikor! Siir otäckt ut tå di måst ha en kanyl i hovo…:( men vi vald att stann i ruumi åså fåor dem me an ti kansli å la fast kanylin tär! Veit dem na va on har? elo ere e ”bara” en jävlo förkylning? Hemskt att sii sina bån sjuk! :( men hoppas on kryar på se fåort!! ha de bra!

stats