JANINAS

Morgoncardio


Jag har haft en ofrivillig paus i tränandet när jag blev sjuk för några veckor sen och sen var och tatuerade mig strax efter. Jag hade länge ont i halsen och kände mig krasslig och tatueringen tog lite över 2 veckor på sig att läka helt, så jag ville inte utsätta kroppen för mer påfrestning. Men nu är hela jag normal igen så nu ska jag bli mer aktiv igen!

Efter frukosten gick jag ut på en powerwalk med småttingarna. Jag mätte inte hur lång sträckan blev men det blev väl kanske 4-5 km? Nåt sånt skulle jag tro. Helt passligt. Stannade en stund vid Metviksparken för dit ville såklart Joline. När vi kom hem sov Milou fortfarande så då la jag henne i vagnen på balkongen så fick hon sova vidare och jag hann göra några övningar innan det var dags att laga mat.

Är helt nöjd med min kropp som den är just nu! Med tanke på att jag födde mitt tredje barn för 3,5 månader sen är jag imponerad. Trodde inte den skulle återgå till sitt vanliga jag såhär snabbt. Lite mer muskler skulle jag dock vilja ha och bli lite mer hälsosam. Det spårade ur rätt ordentligt efter graviditeten när jag började må bra och VILLE äta.. äter lite väl mycket av sånt som man bara borde äta en gång i veckan. Godis, glass och bullar ni vet. Är och har alltid varit väldigt svag för sötsaker.

Men med 10 månader kvar till nästa bikinisäsong så kan jag fixa’t!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. veronica

  shit va imponerande. vad har du gjort för att få så fint resultat`?

  JANINA SVARAR: Tack!! :) Inget speciellt faktiskt. Mycket promenader (fast jag hade inga extra kilon efter förlossningen) och plankan lite nu som då :)

 2. Marina

  hejsan
  var har du köpt den där lila rocken?

  JANINA SVARAR: Det är en Haglöfs och jag beställde den från Members.com för två år sen.

stats