JANINAS

Morgonshopping

När jag öppnade min mail idag hade jag fått en rabattkod på 40 % från Ellos. Jag hade för bara några dagar sen lagt ett par gråa Converse i varukorgen där, men ångrat mig i sista sekund. Det kändes dumt att slänga så mycket pengar på bara ett par skor åt mig själv. Inte kunde jag glömma skorna för det, så nu när jag fick lite rabatt så klickade jag mig raka vägen in och köpte skorna för bara 38,95 €!! :) Sen så hittade jag även ett par Puma skor åt Nicolina (hon behöver ju nya skor till sommaren) för bara 34,90 €, så slutsumman för två par märkesskor blev bara 79,05 €. 

DET gott folk, är vad jag kallar ett kap :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefin

    Jättefint med gråa Converse! Själv vill jag ha ett ljusblått eller knallgult par till sommaren. Och så funderar jag på en sak, varför är märket på fel sida? Brukar inte det sitta på insidan av vristen?

  2. Anette

    Snygga skor :) Måste bara tipsa om sidan http://www.alennuskoodit.fi (eller ngt liknande, googla om länken inte fungerar. Där kan man kolla vad ellos och andra ställen har för rabattkoder hela tiden. För ellos har rabatter jämt :) Hitta den sidan för en tid sedan och har använt den flitigt ;)

stats