JANINAS

Morgonträning & psykolog


Jag skulle ju till gymmet imorse, men när jag kom dit var det tydligen bokat mellan 9 – 10:30. Så det var bara för mig att gå hem tillbaks. Jag var inställd på att träna så när jag kom hem och Daniel var påväg ut med barnen så stannade jag inne och körde ett 45 minuters pass för ben, rumpa och mage. Det märks stor skillnad efter bara fem gånger i gymmet, kroppen bygger verkligen muskler snabbt! Även om jag inte orkar mycket än så är det stor skillnad om man jämför med före nyår. DET om något ger en motivation att fortsätta!

Nu ska jag klä på mig och promenera iväg till psykologen. Första besöket idag, känns lite motvilligt nu när medicinen tagit bort all ångest men jag vet att det ändå måste göras. Wish me luck! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. jenni

  åh så fint hår mamma sånt kunde du ha , sa min fyraåring då hon såg bilden :)

  JANINA SVARAR: Haha, ååh va gulligt och snällt! :)

 2. Lina T.

  Jag vill också gymmaaaa!! D’:
  Hittade ETT gym där jag bor och nu ska de flytta!!

  Vet du någon bra träning att få bort en liiiite småfet mage att göra hemma tills jag hittar ett gym? :)

  JANINA SVARAR: Jag håller inte koll på övningar som tar bort fett eftersom jag bara vill ha mer muskler och tighta till kroppen, men all sorts styrketräning och förstås konditionsträning + bra kost ger alltid resultat :)

 3. Helena

  Hur ofta tränar du? Jag körde mitt livs första styrkepass (bodypump) på gymmet i lördags och har fortfarande massiv träningsvärk…

  JANINA SVARAR: Två gånger i veckan är jag på gym! I början hade jag också väldigt mycket träningsvärk, men det blir bättre med tiden när kroppen blir van :)

stats