JANINAS

Mysfaktorn är hög

Mys mys mys! Vi njuter för fulla muggar av vår ”egentid”. Joline är visserligen med hela tiden, men när man är van att ha TVÅ barn så är en 4 månaders bebis a peace of cake.
Vi har umgåtts med svärföräldrarna en stund, jag har fått ärva min svärmors telefon när hon köpte en ny, vi har shoppat kläder åt Joline (och en HÄST som tål 80 kg åt Nicolina, Daniel ville så gärna ge den åt henne), vi har ätit god middag och kollat film. Nu är klockan redan mycket, men vi tänkte faktiskt gå ut på en promenad nu strax. Joline är ju för liten för att bry sig om vad klockan är, och eftersom vi inte kan gå ut efter klockan 19 när Nicolina är hemma så gäller det att passa på nu. Like old times! 

Daniel spelar tv-spel sålänge jag bloggar och Joline har somnat. Hon var lite kinkig när vi skulle kolla film så vi turades om att stå och vyssja, men går vi ut nu så får hon ju fortsätta sin tupplur i vagnen. 

Vilken tur jag har som har hittat en så fin man. Han har visserligen varit speciell för mig enda sen vi var små, men jag kan ännu inte förstå hur rätt han känns för mig. Vi är så lika men ändå så olika, vi vet vad den andra tänker och är ett så jäkla bra team. Trodde aldrig att jag skulle finna den rätta såhär tidigt i livet, och aldrig trodde jag att det skulle vara han som bott granne med mig hela livet, min fina barndomsvän som jag hängt med i träd, på stenar och jaa överallt. Åh min Daniel, tänk hur det kunde bli! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Ååh vilken fin bild på er! Jag blir så glad av att läsa om folk som också har det superbra :)Ja, tänk så bra det kan gå i livet ibland! Det lät som att ni hade en jättefin dag tisammans!

 2. Kajsa

  Jag tycker verkligen det är superroligt att Nicolina är så intresserade av hästar. Detta är en riktigt hästtjej som kommenterar. Om ni har möjlighet och om intresset håller i sig tycker jag verkligen att ni ska ta vara på det! Själv har vi tre stycken egna hästar på gården, varav en liten ponny. Härmed ger jag dig möjligheten att ta kontakt om ni vill komma och kolla, så kanske Nicolina skulle få rida lite, självklart gratis! Hoppas det uppskattas :) Fritt fram att ta kontakt :)

 3. maja

  Hej! Vilken underbar blogg!! Och vilken vacker 2barnsmamma! Blev så glad när jag läste det sista stycket! Skulle du inte kunna skriva lite om hur ni träffades i början och hur ni blev ihop?
  MVH

stats