JANINAS

Myslördag


En riktig myslördag har vi haft! Vi började dagen med att stiga upp allihopa före 09. Vi åt frukost, klädde på oss och traskade iväg till pulkbacken. Trots snöyran så var det skönt att komma sig ut redan före lunch. När vi kom hem skottade vi snö på gården och så kom grannen ut en sväng och bjöd hem Nicolina till sig. Hon har inte hälsat på henne nu på över en vecka så hon blev förstås jätteglad.

Vi andra gick in och gav Joline sin lunch, la ut henne för att sova middag och så slängde vi oss på soffan och kollade Lost. Vi hann kolla fyra (!) avsnitt innan Nicolina kom hem igen (LYXIGT), och under tiden hade jag dessutom hunnit laga en sen lunch så när Nicolina kom hem var det bara att äta.

Sen dess har vi bara slöat, dansat, hängt tvätt, och för tillfället är Daniel iväg och hämtar pizza. Det blir en sen och onyttig middag men så får det va ibland. Jag är så slö så jag skulle ändå inte orka fixa mat en gång till idag. När vi lagt barnen fortsätter vi mysa framför nån film, eller Lost. Vi är helt besatta, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats