JANINAS

Nämen, titta nu igen!

Här ligger jag och sover medans halva världen besöker min blogg. Alltså detta är ju verkligen skitkul, men ärligt talat så gör det mig smått nervös :D Välkomna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. tilda

  Grattis till veckans mamma! Jag gillar din blogg! Inget att vara nervös över, du är ju världens bästa mamma för dina barn HELA livet =)

 2. Anonym

  Vilken mysig blogg du har. Grattis till det lilla underverket i magen :)

  Jag blev själv mamma när jag var ung, 21 år var jag, och ensamstående, så jag vet hur jobbigt det kan vara. Tur att du har din kille i alla fall. Nu har jag en liten pojk också på 8 månader, och det är lättare när man blir lite äldre, men du verkar klara det galant. Lycka till med din fina familj!

  Kramar

 3. Felicia

  Hejsan. Tittade in för att jag gillar unga mamma-bloggare :D såg du var från Vasa så fick en liten wow moment. Studerar där nu och började fundera om du studerade till mediaassistent innan du blev gravid? :)

 4. angela

  Åh va jag älskar din blogg. Bara jag ser hur härligt det verkar vara att ha ett barn så vill jag direkt ha en liten bebis. Men jag ska nog vänta några år till ;) Men jag har en fråga. Hur klarade du av skolan och så? Kunde du plugga även fast du hade ett barn? Skulle vart jätte tacksam för svar. Ha en fortsatt bra dag, kram! :)

stats