JANINAS

När du går över gränsen

Du som läser min blogg och sen ställer negativa frågor och annat skit på min blogresponse, jag ville bara berätta att jag har blockerat dig. Du trodde du var smart när du skrev där istället för här i kommentarsfältet där jag kan se din IP? Well, well, nu har du inget annat val. Ha-ha!

Alla har vi yttrandefrihet och rätt till egen åsikt, men det finns en fin gräns mellan att ifrågasätta och anklaga. Under dessa år jag har bloggat har jag fått höra både det ena och det andra, och mycket av det dåliga rycker jag bara på axlarna åt nuförtiden. Det finns inget jag kan göra åt ifall du mår dåligt eller har dåligt självförtroende, det blir inte bättre när du kallar mig ful.

Du kan inte skriva till mig t.ex. ”hej hur fan kan du se ut som du gör?”, och sen skylla på att ”det var en helt vanlig fråga”, och förvänta dig att jag snällt ska sitta här och svara trevligt. Jag är inte dum, och jag har ett förjävligt temperament. Bara för att du skriver något elakt på ett snällt sätt betyder det inte att jag inte fattar att du bara försöker trycka ner mig. Det är inte så svårt att läsa mellan raderna.

Det jag ville säga var att dum som jag var så svarade jag på din fråga, men så tänkte jag om och valde att blockera dig istället. Just because I can. Nu kan du gå in på en annan dator och fortsätta, men det säger ju faktiskt mer om dig än om mig. Lägg din tid på något annat istället. För hur mycket du än försöker så kommer jag inte ändra min åsikt. Jag är en bra människa, och jag är inte en dålig förälder åt mina barn.

Undrar du något så ställ frågan då som en vettig människa.
Samma sak gäller er andra som har/planerar att trakassera mig. End of story.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. k

  Det är många där ute som gärna skulle vara som du och se ut som du! Du är med andra ord vacker, fin och jag vet att du är en bra mamma, för om man tar lite omvägar så känner jag dig pikuliite! ;)
  Det är med andra ord bara avundsjuka människor som kan komma med såna kommentarer! Lycka till med flytten förrästen!

  JANINA SVARAR: Tusen tack! Du har så rätt, avundsjuka ligger nog bakom en stor del av såna kommentarer.

 2. Anna

  Jag vill bara säga att jag blir så ledsen när jag läser bloggar, och sådana här svarsinlägg dyker upp. Alltså, jag blir inte ledsen för att du ger svar på tal, det är modigt och bra. Jag blir ledsen för att det finns så många människor i vårt samhälle och i vår värld så mår så dåligt, och som verkligen börjar må bättre när dom trycker ner någon annan. Det är ju rent ut sagt förjävligt att det ska vara så. Men du Janina, du är vacker, har underbart fina barn och verkar ha ett väldigt fint liv, och det är du verkligen värd! Så, strunta i alla som sprider negativ energi runt sig, och fokusera på det positiva. Jag gillar verkligen din blogg, och som sagt, du verkar vara en alldeles underbar människa, och också en alldeles underbar mamma och flickvän. Jag läste också för någon dag sen att du funderade på att sluta blogga, det hoppas jag verkligen att du inte gör! Sköt om dig, kram. Anna

 3. Lina T.

  Hahah!! Ja, hur faaan kan du se ut sådär Janina?!? :o Ge mig receptet på hur du fick gröna ögon och RÖTT hår!!

  Jag vill också ha rött hår D’:

  Och att du skulle vara en dålig mamma… Heheheheh… Hade de inte synts om du hade varit dålig? x) Ser ut som att dina barn älskar dig? Och hade du varit en dålig mamma hade de nog inte älskat dig så mycket? xP

  Men nu e jag inte mamma sj så Me don’t know heheh :D

  Skit i alla dumma kärringar/gubbar, du e superbra som du är :D I love your blogg <3

 4. Néa

  Fy. Alltså vilka människor orkar seriöst hålla på?
  Du är svinsöt och jag har funnit uppmuntran i din blogg flera gånger om. Och såvitt jag vet så är du en suverän mamma.

  Fortsätt vara awesome! :)

 5. http://carloine.blogspot.fi/

  Men herregud hur folk kan hålla på. Det är säkert lätt att vara tuff bakom datorn, men jag tänker själv att; inte skriver man något man inte heller skulle våga säga till en främling på gatan.
  Hoppas du inte tar åt dig och låter de negativa kommentarerna (det kommer alltid att finnas de som inte vet bättre), och bara ignorerar sånt. :)

 6. Backmanmarcus

  Okej… Jag förstår om man vill ifrågasätta enstaka saker, kanske uppfostran eller you name it (vilket jag nu inte har, utan tycker du gör ett fantastiskt arbete med bloggen och ser ut att ta hand om barnen väl)

  Men att börja kalla dig ful… då ryckte jag till direkt! Alltså vilken människa skriver något sånt i ett kommentatorsfält?
  Det är ju banne mig omoget och såna kommentarer hör bara inte hemma där :s

  Kommentarer är till för att hissa och dissa… inte för att trycka ner och nedvärdera någon!

 7. Marlene

  Oj, snälla söta. Vad vissa människor i detta avlånga land är ouppfostrade och har lite att tänka med…

  Gått igenom din blogg, och OJ vad vackra barn ni har. Deras ögon e ju fantastiska. Blir helt baby sjuk … :D

  Tack för en bra blogg!

 8. Hanna

  BRA Janina! Låt aldrig aldrig aldrig någon trycka ner dig bara för att du är en ”offentlig person”! Det finns så mycket hemska människor där ute och jag tror att jag talar för 98% av dina läsare när jag säger att du är en otrolig förebild för oss. Att du är ung och har två jätte fina barn som du uppfostrar till bra männsikor är för mig en helt fantastisk sak. Och nej, det är inte okej att skriva elaka saker bara för att man sitter bakom en dator. Keep your head up high fina du.

  /En insperarad mamma

 9. Sofie

  Bra gjort Janina! Sättet du ger ”svar på tal” åt den här människan visar bara att du är en Så mycket bättre person än den någonsin kommer bli.

 10. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

  Tråkigt att folk inte har nåt bättre för sig än att sitta bakom en datorskärm och trakassera folk. Men som du säger det säger mer om dom än om dig. Är det nåt jag upptäckt så är det att det som stör såna personer mer än något annat är när folk inte bryr sig eller tar åt sig. Så det bästa man kan göra är nog ändå att ignorera. Det räcker med att man själv och personerna i ens omgivning vet att man är en bra person och mamma. Resten kan skita på sig bara för de har inte en aning. Man känner inte någon för att man får en glimt av ens liv genom en blogg. Men att utläsa av din blogg så verkar det inte vara några större fel på dina mamaskills :) Du gör nog inte värre misstag än nån annan av oss mammor här ute. Och by the way vem vill tuta i sin unge att man är perfekt? De behöver lära sig att det är mänskligt att göra fel, tappa humöret ibland och att misslyckas :) Hur ska de annars känna sig den dagen de misslyckas med nåt själva? De lär ju inte gå till ”perfekta morsan” som aldrig gör några fel och be om råd.

  Lycka till med flytten och allt! Det såg ut som ett mysigt radhus ni hittat ni kommer säkert trivas jättebra! :)

 11. christina

  Det finns verkligen småaktiga idioter överallt. Det är helt enkelt orelevanta elaka påhopp som han/hon sysslar med. Har läst din blogg ett tag men är dålig på att kommentera så då gör jag det nu! Du är rolig, intressant & jag tycker verkligen om att läsa det du skriver. Kommer stanna kvar tills den dagen du lägger av (men inte än på många år hoppas jag!)

  Kram Christina (trogen men tyst läsare)

 12. Linnéa

  Ta ingen skit! Vi vet att du är en bra människa, det är därför vi tycker om dig :) (en del av oss i alla fall, de andra är väl avundsjuka). Kram!

 13. Helena Nygrund

  Suck!
  Att du ens skall behöva lägga energi på att skriva ett sånt inlägg.

  Hoppas att du får en jätteskön dag med din fina familj, och kan lägga den personen som orsakade detta inlägg till handlingarna (soporna).

  Kram från en som vet att du är en fantastisk mamma (och en jäkligt vacker sådan också).
  /Helena

 14. Veronica

  Herregud vilka tragiska människor det finns där ute. Jag tycker själv att du verkar vara en underbar människa, dina barn ser ut att må hur bra som helst. Det handlar knappast om åldern om man är en bra förälder eller inte. Huvudsaken är att familjen mår bra och ni är lyckliga, och det verkar ni ju vara. Enligt mina åsikter får du på något magiskt vis livet som småbarns förälder att verka himla mycket roligare än andra säger. Längtar själv till jag har små knoddar. Jag kommer fortsätta läsa din blogg, så sluta inte :-)

stats