JANINAS

När jag inte bloggar

Hej hopp!

Kom på nu ikväll att jag inte suttit vid datorn sen igår, men vi har haft fullt upp idag så därför har jag inte riktigt tänkt på bloggen. Daniel har varit hemma eftersom jag hade tid till tandläkaren för att ta avtryck. Så det gjorde vi klockan 11, sen åt vi pizza (shame on us) in i stan och sen gick vi raka vägen hem och ner till stranden. Där var vi några timmar, sen hem och åt kvällsmat och efter det till affären för att handla mat.

På samma väg var vi till ett område där det finns en massa nya hus, hela området ser ut som i Desperate Housewives och om vi skulle bygga hus här i Vasa så skulle vi gärna bygga där. Bara en massa barnfamiljer och säkra gator, det fick oss att längta såhääääääääääääääääääär mycket tills vi kan bygga vårt egna hus. It’s gonna be awesome!

Nu ska jag vika tvätt, hänga tvätt och samtidigt kolla ett avsnitt av Real Housewives of Beverly Hills, (mitt favvoprogram just nu hehehe. Är jag patetisk ifall jag är småavis på dessa kärringar?). Sen är det väl bara att gå och lägga sig och drömma om framtiden.

P.S. Nicolina fångade en liten spigg idag, med händerna! Jag försökte länge jag också men inte fick jag nån fisk. Den ungen kan minsann allt :) D.S.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina i New Jersey

    vilket område? skogsberget-böle? jag vill veta! :D

    då mina föräldrar byggde hus när jag var 8-9 så var kravet på vår gata att alla endast barnfamiljer fick bygga, vilket är awesome! :) nicolina & joline är så himla söta, er familj är så fin!

    JANINA SVARAR: Oj, det lät ju jättebra! :) Vi vet inte riktigt vad just det stället heter, men det är i Stenhaga :) taaack! <3

stats