JANINAS

När ska man julpynta?

Jag och Nicolina kom hem från stan för en stund sen, vi har gått runt lite med min mamma. 
Jag köpte två stycken julgardiner från Hemtex, men nu är frågan bara: När ska man julpynta?

Jag hade tänkt ta fram adventsstaken och julstjärnan nu när det är första advent, men är det för tidigt att lägga upp röda gardiner? Är risken stor att jag tröttnar på julen innan den ens är över? Jag är ju inte ens så förtjust i julen som alla andra tycks vara.

Det är förstås individuellt, alla gör som de själva vill, och även om jag möjligtvis har samma syn på julen som Grinchen, så måste jag väl erkänna att jag kanske gillar att pynta och baka pepparkakor.. men det är allt!

När hänger ni upp julgardinerna och plockar fram prydnadstomtarna? Har ni gjort det redan?


Den till vänster ska vi ha i sovrummet, och de till höger i vardagsrummet. Jag tar bättre bilder sen när de hänger där de ska.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Vi pyntade hemma hos oss igår fullt ut inför julen (dock väntar vi såklart med granen). Är man en julfantast (som jag) så tycker inte jag att det är för tidigt att pynta nu. Tvärtom, julen blir helt plötsligt längre :)

 2. Hanna

  Här ska vi försöka att pynta nu när det är Lilla Jul men annars så ska ni pynta när ni känner för det :) Men kanske lite före julafton så att ni får in lite julkänsla :) Kramar! Pussa Nicolina från tant (fy va de låter gammalt :() Hanna :)

 3. Mani

  Jag å Petra pyntade idag! :) Syrran hade pynta redan förra helgen! Så om du vill pynta nu så är det nog inte för tidigt i alla fall! ;)

 4. Anonym

  Jag Brukar sätta upp julgardinerna och julstakarna till lillajul :)Sedan veckan före jul sätter jag upp mera julpynt :)

stats