JANINAS

Nere

Det känns som en evighet sen jag skrev ett riktigt vettigt inlägg, men det har inte funnits någon inspiration. 
Ikväll har jag varit på riktigt dåligt humör, vet inte varför men jag har bara varit irriterad. Alla har vi såna dagar, men när jag har det så är det bäst jag är tyst för jag har en tendens att inte kunna låta bli att säga dumma saker då.

Förhoppningsvis är jag på lika bra humör imorgon, som jag var förut idag, och förhoppningsvis får jag mer inspiration att skriva något roligt då men just nu känns det bara så onödigt att skriva något eftersom det är samma visa varje dag.

Nicolina är fortfarande vaken, jag la henne kring 20:30, men efter 25 minuter hade hon fortfarande inte somnat och blev istället helt hysterisk och ropade på både mig och Daniel. Så jag tog upp henne och tänker låta henne vara uppe tills jag lägger mig, hon tycks inte vara det minsta trött och jag ska ju ändå lägga mig riktigt snart. Orkar inte stressa upp mig över minsta lilla sak, det är så mycket just nu ändå.

Så nu säger jag väl godnatt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Såg er igår när ni gick över Skolhusgatan tror jag! Tänkte bara säga att ni är jättesöta tillsammans, och Nicolina har en jättegullig mössa! (:

stats