JANINAS

New in


Shoppade loss på Nelly’s midseason sale för nån vecka sen. Tanken var att jag bara skulle köpa kläder åt mig själv, för det behöver jag verkligen, men det slutade som vanligt med att nästan allt var åt barnen. ETT plagg hittade jag åt mig själv, och det var en snygg och bekväm klänning som ni ser här ovan. Den är lite speciell med spetsen i midjan och så är även ärmarna transparenta, och så är den passligt kort. Nu hoppas jag bara den kommer till användning fler än en gång i sommar, jag brukar nämligen ha en tendens att köpa kläder som är ”för fina” och inbillar mig att jag kommer gå på en massa kalas och grejer, men oftast lämnar de bara att hänga i garderoben och jag glömmer bort dem. Men nu jävlar ska jag nog hitta tillfällen att va snygg!

Sen ang. barnens kläder, så var det inget onödigt där heller. Deras garderober tycks aldrig bli tillräckligt fulla. De behöver kläder, punkt slut. Sen att det mesta är rosa är inte för att de är tjejer, utan för att jag älskar den färgen. Får jag välja mellan blått och rosa åt mig själv, så väljer jag oftast rosa. Jag köper sånt jag tycker är fint och som jag kan tänka mig att barnen kommer passa i, och är det då en rosa tröja med hjärtan på eller en blå tröja med en bil på, kunde jag inte bry mig mindre om. Jag fattar inte varför folk tror att det är färgen som gör barnen till ett visst kön? Det är uppfostringen som gör dem till den människa de är. Man skulle ju vilja tro att de flesta vet det vid det här laget.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina - Mamma till Anabelle & Alicia

    Åh den baddräkten är så fin! Har också spanat på den :) Klänningen var riktigt fin, lagom fin för både vardag och fest! Älskar såna plagg, fanns den i fler färger?

    JANINA SVARAR: Baddräkten föll jag för på en gång! :) Så enkel men så snygg! Klänningen fanns i svart också, om jag inte minns fel :)

stats