JANINAS

New moon vs. 2012

Vi var just ute på promenad, jag, Daniel och Nicolina. 
Nicolina var trött och halvlåg på sidan i vagnen, och vid något tillfälle spottade hon ut tutten utan att jag och Daniel märkte något, så nu är hon en tutt fattigare, IGEN!
Fast det gör ingenting, jag hade ändå tänkt köpa någon ny nu snart, det var nämligen ett tag sen sist.

Mellan fredag och lördag ska Nicolina sova i Oravais hos Daniels föräldrar, jag och Daniel ska ju ut och fira hans 20 års dag (som är på söndag).
Vi har tänkt gå på bio, men vi kan inte bestämma oss för vilken film vi ska se!
Vi har två val, endera Twilight – New moon (premiär) eller 2012
Jag har inte riktigt någon skillnad, men det lutar liiite mer åt New moon, Daniel har heller ingen skillnad, men för honom lutar det liiite mer åt 2012
Det är ju Daniel vi firar, så jag tycker förstås att han får bestämma, men Daniel är ju en sån som inte kan leva med sig själv ifall vi ser något som inte jag vill se, så vi har ett litet problem förstår ni. 

New moon

.. eller ..

2012

Vilken tycker ni vi ska se?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janine

  2012 va nog bra! Enda problemet va att den va lite overklig :s då man börja tänk på om e sko händ på riktit så har man typ ingen chans att e sko gå såde bra fö en :o :( så man blev lite deppa av he :D annars intressant film!

 2. Tina

  Jag röstar på 2012 :D Om du tänker såhär, att d e en film me häftiga effekter…såna e ju värda att se på bio =)

 3. lotta

  tyckte 2012 var bra när ja så den på bio för några dar sen :) jätte coola effekter och den var spännande!

  new moon biljetterna tror jag e slutsålda till premiären faktiskt.. flera som har sagt det..
  men man kan ju kolla :)

 4. Janina svarar

  Jag tror inte att 2012 är tråkig, den verkar vara riktigt intressant men också som Netti sa – hemsk, precis som den borde vara eftersom den handlar om världens undergång ;)
  Ifall New moon biljetterna redan är slutsålda så är finns det ju inget annat val än att se 2012, men jag tror ändå att det lutar mer åt den så det gör ju inget! Vi får se ;)

 5. neettii

  hande 2012 va jätte bra men man blejv liti upprörd över an, han va hemsk men fittit bra film! rekommenderas verkligen :) å new moon ha ja längta efter jätte läng å ja tror no han e jätte bra också men 2012 e jätte bra! :)

 6. Hanna

  tobbee har ju varit och tittat på 2012 och han tyckte faktiskt att den var riktig riktigt bra. rekommenderas! och hans styvfar som brukar somna på bio var vaken under hela filmen så då borde den vara riktig bra ;)

stats