JANINAS

Nicolina 2 år!

Idag är vår lilla gumma hela TVÅ år! ♥
Hon har lärt sig mycket under det senaste året, när jag har tid ska jag göra ett bättre inlägg där jag berättar vad hon kan och lite mer om henne i dagens läge. 

Men nu vill jag bara önska henne ett STORT GRATTIS! ♥
Jag och Daniel ”födelsedagspyntade” lite igår efter att hon somnat, och det första hon ville göra idag var förstås att ta ner alla ballonger :) 

Nu ska vi mysa och äta frukost alla tre, sen ska vi klä på oss riktigt bra och gå ut en liten stund. Det har gått flera dagar sen hon var ute och lekte sist eftersom det har varit -20 grader, men nu är det ”bara” -16 så vi ska passa på och vara ute en stund när det blivit ljusare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats