JANINAS

Nicolina is back! :)

Det hade förstås gått jätte bra hos Daniels föräldrar också. Nicolina brydde sig inte alls när vi kom för att hämta henne, men när vi kommit hem kom hon och klättrade upp på mig och kramades flera gånger när jag satt på golvet :) så liiite tror jag nog hon har saknat oss, gullunge ♥ 

Just nu håller jag på att göra färdigt tårtan och mockarutorna.
Grädden och garneringen fixar jag imorgon bitti, men glasyren till mockarutorna ska jag göra nu strax, bara kaffet svalnar. 

Det här har Nicolina sysslat med sålänge jag bakat, haha! jag blev lite förvånad, hon har förut bara dragit ut lådan, och nu mittiallt satt hon där :D hihi!

Aajaa, vi hörs imorgon! God natt alla hemma mammor, och trevlig fortsättning på kvällen alla party nissar och nissor! :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    janina, ceep up the good work.. :) har hittat till din blogg via andra mammor och jag gillar den! fast jag är äldre än dig så verkar du att vara mycket mera mogen trots din unga ålder! jag antar att "moderskänslorna" kommer med enorma steg då man får barn och att man mognar rejält under sina graviditetsmånader! gillar din blogg och ni har en så sööt tös så det finns inte :)

stats