JANINAS

No baby yet


Bilder från helgen

Jag har varken dött eller fött, bara haft fullt upp med att ha helg.

I lördags hade vi kompisar på besök. Hanna med familj hälsade på och barnen härjade fritt. Nicolina och Yasmine (5,5 och 4,5 år) som alltid (oftast) kommit så bra överens har börjat bråka rätt mycket. De har så starka viljor båda två så det krockar när båda ska bestämma. Sen ses vi nog för sällan nuförtiden också, de hinner sakna så mycket mellan träffarna. Tacka vet jag småttingarna Joline och Melina, de är så små ännu så de uppför sig inte som små tonåringar ännu.

Igår var vi till simhallen med barnen. De har tjatat så länge om det nu så jag tyckte vi skulle passa på en sista gång så länge lillasyster är på insidan. Det var två lyckliga tjejer vi hade med oss och när vi körde in på parkeringen utbrast Nicolina ”Åååh jag är så TAGGAD!”, haha!
När vi kom hem och de ätit middag bakade Daniel och Nicolina en äppelpaj. Det var första gången Daniel bakade något utan min hjälp så det kändes häftigt för mig att bara sitta och titta på och läsa högt från receptet. Nicolina hade nog läget mer under kontroll än Daniel, hihi.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats