JANINAS

Nominerad till Årets blogg

Kring 7 imorse började telefonen pipa och det var ett meddelande från Daniel. Han hade hört på radio att min blogg är en av de fem finalisterna i kategorin ”Årets blogg” i Bloggpriset 2011.

I’m still in shock! TACK TACK TACK underbara människor som röstat på min blogg! Kategorin som jag är nominerad i är enda som läsarna själva kan avgöra vem som vinner, så vill ni rösta på min blogg så ska ni gå in HÄÄÄÄR. Det går att rösta fram till den 27 november, och den 5 december koras vinnarna på Bloggpriset 2011 galan i Helsingfors.

So I guess we’re going to Helsinki :D
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. M

  Självklart har du min röst, din blogg är helt fantastisk! Minns inte när jag har börjat följa den, men det var för några år sen… Jag gillar allt med din blogg, sättet du skriver på, layouten, bilderna, din stil helt enkelt! Fastän man inte själv har barn, så får man så bra inblick i hur det faktist är att vara ung och ha en alldeles egen liten familj. På ett sätt är vi väldigt lika men ändå så olika och det är kanske därför din blogg är så intressant!

 2. Annu

  Jag gissade du skulle bli nominerad. Jag känner ju inte dig men vår gemensamma vän Mani har gjort jag kikar in på din blogg nu som då. Hoppas du kammar hem priset, du verkar vara en så go o rar prick! :) röstade precis på dig. Fingers crossed! :)
  kram

 3. Sabina

  Och du är förvånad ? Du är ju jätteduktig på att både skriva och fota så det blir intressant, även för de som inte har barn ännu. :) Grattis och hoppas du får en helskön helg i Hesa! :D Håller tummarna ;)

 4. M

  Jag valde att nominera dig när man fick skicka in de bloggar man gillade :) Så nu har jag såklart röstat på dig när jag blev glad över att du kom med! Lycka till! Hoppas du och Daniel får åka iväg på en tripp till huvudstaden :)

 5. Magnolia

  Jag röstade på dej, inte för att du ville det, utan för att din blogg helt enkelt är bäst! Lycka till och jag håller tummarna för att DU vinner!

 6. Anonym

  Grattis! Var helt säker på att du skulle bli nominerad i någon kategori. Hade gissat på att de skulle bli Årets snyggaste blogg men Årets blogg e ju ännu bättre ;)

stats