JANINAS

Non-stop sparkar

Godmorgon!

Nicolina väckte mig först 7:25 idag – mycket glad mamma! Jag har varit vaken ett tag inatt eftersom jag vaknade vid 1 och var kissnödig, sen när jag la mig igen började babyn sparka och vifta med armarna, fick massa små knuffar och sparkar både nere vid vänster sida och uppe bredvid naveln, och det var inte bara några gånger utan konstant! Och så höll det på ett tag :) Till sist somnade jag i alla fall.
Nu har vi ätit frukost och jag ska strax slänga mig i duschen, sen ska vi traska över berget hem till Daniel. Där kommer vi förmodligen vara tills Daniel ska arbeta, vi tar med lunch och vagnen och allt så får hon sova där efter lunchen.


Bild från förra veckan :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats