JANINAS

Not much going on

Jag kanske borde ta och skriva några rader? Det har gått 24,5 timmar sen jag publicerade senaste inlägg, så bäst att ha lite ljud så ni inte tror jag gått och dött. 

Igår gjorde vi inte mycket. Eller kanske, mer än vissa dagar i alla fall. Vi var ut på eftermiddagen och åkte pulka, Joline låg vaken i vagnen för första gången och kollade på träden, hon somnade dock ganska snabbt. Nicolina hade med sig två hästar.

På kvällen åkte Daniel till gymmet och slängde av oss på vägen dit, närmare bestämt hos Josefin. Vi åt glass och örfilar, Nicolina ritade och Joline var nyfiken på inredningen.
Ikväll har vi tänkt köpa skridskor åt Nicolina. Hon har tjatat om det ett tag nu redan, och vi såg att skridskobanan här i Brändö blir flitigt använd redan så nu ska vi inviga en ny hobby.  

Bilder från igår. På sista bilden är Joline hiskeligt lik sin far i unga dar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jenni

    hej ifall D tränar vid wsc så får ju Nicolina komma till barnrummet eller barnjumporna medan han tränar!? Så finns det ju baby body också för mammor med barn under 1 ! ;) tips tips!!

  2. Louice

    Vackra bilder tycker jag. Det verkar som att ni lever ett fridfullt och härligt liv. Det är kul att ta del av det via bloggen :)
    Ha nu en härlig onsdag! :)

stats