JANINAS

Nu kom värmen

Nu har jag jobbat klart för denna vecka och vädret kunde inte vara bättre!  19 grader och milda vindar, solen skiner och gräset blir allt grönare för var dag. Jag hann sova 6,5 timmar inatt så jag har varit pigg och glad enda sen klockan ringde klockan fem imorse.  Barnen var på bra humör när jag hämtade dem från dagis och terasserna är snart på plats här hemma. Har inte mycket att klaga på nu måste jag erkänna!

Snart blir det middag och sen ska vi ut. Kommer förmodligen vara ute hela kvällen nu när det äntligen blivit varmt.

Förresten, tycker ni inte att Joline är lik mig på bilden ovan? Förstår inte hur alla bara ser Daniel i henne. Hon är väldigt lik mig som bebis samtidigt som Nicolina när hon var bebis var en kopia av Daniel. Personligen ser jag fler likheter mellan de två, men jag har ju förstås smink oftast så det är klart att utomstående som inte ser mig utan smink varje dag tycker att barnen är mer lik Daniel. Sen har även Joline mörkare och mer hår än Nicolina hade när hon var i samma ålder, och själv hade jag typ som Joline (om inte mer) fast kopparrött. Och så har hon mina ögon fast Daniels ögonfärg. Intressant att fundera på sånt där och vad lustigt att alla ser olika.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Nej, jag tycker nog båda barnen är pappa upp i dagen ;) Jag antar att det är att man fokuserar på olika ansiktsdrag när man ser människor. Vackra är de båda två i alla fall!

  2. Anna

    Det verkar som att det är så viktigt för dig att barnen liknar mer dig än Daniel, dethär är ju inte första inlägget du skriver om hur lika barnen är dig varför är det så himla viktigt? Tycker Jolinr ser precis ut som sin pappa, och det är väl inget fel med det.

    JANINA SVARAR: Det är inte alls fel om du tycker hon liknar Daniel, jag tycker bara det är tråkigt att alla påpekar hur lika de är Daniel, väldigt sällan någon säger att de liknar mig. Så när både jag och Daniel ser att Joline liknar mig är det väl inte så konstigt att jag vill skriva om det? De är ju trots allt mina barn också som jag bärt och fött fram. Då är det nog konstigare ifall jag inte vill att åtminstone någon av dem ska likna mig på något sätt.

stats