JANINAS

Nu kör vi igen!

Slappandet är över. Nu är det regelbunden träning och mindre kolhydrater som gäller igen. Oavsett om jag har huvudvärk eller inte.Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny2

  Till Sara: Det är frivilligt att läsa bloggar, stör nåt dig så låt bli att läsa.

  Till Janina och det jag ville säga: Huvudvärk kan ju försvinna då man tränar också eftersom man mjukar upp muskler och speciellt om du stretchar bra efter träningen har det säkert bara positiv effekt :) MEN kom ihåg att lyssna på din kropp, om det inte känns bra så sluta upp med träningen, annars kan det bli ännu värre, men det vet du kanske redan.

  JANINA SVARAR: Joo man kan ju hoppas det går den vägen! :) Fast senast förra veckan när jag tränade gick det faktiskt över till migrän istället så jag fick ligga i sängen resten av kvällen :/ Förhoppningsvis lättar det efter morgondagens massage :)

 2. Sara

  Vi VET att du har huvudvärk 24/7 så varför måste du skriva om det i ALLA inlägg???

  JANINA SVARAR: För att det berör rätt stor del av min vardag nuförtiden? För att jag själv ständigt är medveten om det? Sen så läser du nog inte så noga ifall du tycker det står i ALLA inlägg.

stats