JANINAS

Ny header

Woohoo! Har suttit och knåpat med en ny header de senaste timmarna och nu är den äntligen färdig. Blev riktigt nöjd och tycker den representerar bloggen bra!

Och undrar ni varför Daniel inte finns med (som någon alltid undrar) så är det nog bara som så att det finns ytterst få bilder på Daniel som är så pass bra att de passar in i en header. Headern är det första man ser och där vill jag att det endast ska finnas snygga foton. Nu menar jag ju inte att det är Daniel som inte är tillräckligt snygg, utan att de bilder som finns på honom endera är mobilbilder, gamla bilder eller bilder där han helt enkelt inte ser så värst bra ut, haha! Och come ooooon, min blogg handlar ju inte om HONOM, inte så värst mycket om vår familj i helhet heller utan det är ju mig och barnen som jag mestadels skriver om. Och nu tycker jag det passade bra med två bilder och då blev det dessa två.

Varför förklarar jag mig ens? HAHA! Jag antar att jag är lite småirriterad när jag suttit och hållit på med denhär nu så länge och vet att det kommer komma nån sån kommentar så jag vill bara förklara redan innan någon hinner påpeka. JAG VET att han inte finns med på headern och det är helt okej. Han är nog lika mycket delaktig i vår familj ändå.

ÄH okej nu är det dags för mig att turbostäda bort alla saker som barnen dragit fram under dagen och ta natten. PEACE!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag tycker den blev asbra! Den passar perfekt in på vad bloggen handlar om och hur du är som person :) älskar verkligen din blogg, du har så himla härliga barn & du verkar ha en underbar personlighet. Kram på dig! :)

    JANINA SVARAR: TACK! :D Det tycker jag också ;) KRAM! <3

stats