JANINAS

Ny vecka igen! Bara 7 veckor kvar nu

Tiden springer iväg! Nu befinner vi oss i vecka 34 (33+0) och magen växer på i sin normala takt. Jag glömde helt bort att ta en bild förra veckan så senaste är från två veckor sen, och jämför man bilderna ser man att magen vuxit! Imorse när jag tog bilden som ni ser här ovan så låg hon och tryckte med fötterna ovanför naveln, ifall ni undrar vad det är som putar där ;)

Allt är sig likt. Ibland kan jag äta mat (ris och kycklingfilé är enda alternativet som går ner) och ibland kan jag inte. När jag inte kan blir det smörgås, fil med müsli och russin, proteinkvarg, yoghurt med banan, eller nåt annat lätt som känns lockande. Äter fortfarande Primperan morgon och kväll och förstås B6 vitamin + en vitamintablett för gravida dagligen. För att ge tjejen lite extra och för att hålla illamåendet på en hanterbar nivå, vilket B6 gör.

Babyn hon sparkar och lever livet där inne. Det har börjat göra riktigt ont när hon sträcker på sig men hon drar oftast in fötterna (eller knän eller vad det nu är) tillbaks när jag sakta trycker handen mot det stället som är utsatt för hennes ninjamoves.

Kroppen känns tung även om jag bara gått upp 4 kg sen inskrivningen och den viktuppgången står babyn och hennes ”accessoarer” helt själva för. Fast det är väl inte så konstigt att man känner sig tung med tanke på att hon redan nu väger ca. 2,3 kg och är 46 cm lång. Nu kan hon bara växa några cm till innan det blir för trångt och då är det dags att komma ut :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats