JANINAS

Nya töjningar påväg

Igår kväll beställde jag nya töjningar från crazy-factory. Just nu har jag 3 mm i båda öronen men det börjar bli dags att sätta i 4 mm. Förut tyckte jag det var äckligt med töjningar, men nu tycker jag det är skitsnyggt! Det gäller bara att ha tålamod när man töjer. Jag började töja i slutet av maj men var för otålig så det blev irriterat och jag blev tvungen att ta ut dem. Var helt utan örhängen ett tag men sen la jag i vanliga, och förra månaden provade jag töja igen och då gick det mycket bättre än första gången. Så nu är det roligt igen, haha!

Jag tror jag ska töja till 6-7 mm, sen får det räcka. Vill inte riskera att öronsnibbarna inte drar ihop sig igen ifall jag senare i livet vill ta ut dem.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Jag har 24 mm och äääälskar det,haft dom nått år i denna storlek..skulle jag nånsin börja avsky dom så går det att sy ihop och med dagens utbildade piercare syns det inte sen (: men jag trivs i mina hål och hängande öronsnibbar utan smycke! Man ska inte ta sin kropp på för stort allvar,ingen vet hur länge man lever ändå (: lycka till med dina öron och va försiktig! kram!

  JANINA SVARAR: Ahaa! Men vad bra att det går att sy ihop dem ifall man blir riktigt trött på hålen senare :) Håller med om att man inte ska ta sin kropp på för stort allvar, man lär ju sig leva med sina piercingar/tatueringar så även om man blir äldre så blir det ju en del utav en själv :) Kram!

 2. Sofia-Mamma till Vilja och Tintint

  Jag har 10 mm. Det töjde jag på en vecka ;) haha! Men har haft töjning förut. Mina drar inte ihop sig så nu funderar jag på att skita i det och töja upp till 15 mm,får se. :)

  JANINA SVARAR: Oj! Men då har jag hört att ifall man töjer för snabbt så blir det svårare för snibbarna att inte dra ihop sig, eftersom huden lätt skadas. Kanske därför dina inte drar ihop sig? Men ifall du trivs med töjningarna så är väl allt finemang :D Jag längtar tills jag får använda snygga tunnlar, när man bara har 3 mm ser det så fånigt ut tycker jag, som extra tjocka örhängen bara ;) hehe

 3. Josefin

  Jag fick höra från jättemånga när jag töjde (typ 5 år sen) att så länge som man inte töjde till mer än 10 mm så går det tillbaka. Jag töjde till 10 mm på ena och 8 mm på andra. Tog ut mina töjningar för 4 år sedan och det ser väl.. ok ut. Jag kan ha tunna och lätta ”plopp-örhängen” men så fort det är någon lite tyngd så hänger öronen och det blir värsta ”hålet”. Ser ut som en 90årings gamla öron, haha. Så låter lagom med 6-7 mm :)

  JANINA SVARAR: Haha, vilken tur att jag inte tycker att jag passar i stora örhängen då, alltså såna som hänger :) ska bli kul att se hur det ser ut när jag uppnår mitt ”mål” :)

 4. zandra

  6-7 cm…då tror jag tyvärr inte att öronsnibbarna drar ihop sig! Du borde nog kolla upp innan du börjar töja för mycket :)

  JANINA SVARAR: OBS! Millimeter, inte centimeter.

stats