JANINAS

Nykomlingar eller gamla godingar?

Läsarantalet har ökat den senaste tiden och jag har fått flera kommentarer från nya läsare som hittat hit. Det är bara några få som gjort sig till känna så nu undrar jag vilka ni andra är? Är ni nya läsare? Gamla som ”hittat tillbaka”? Hur hittade ni nya hit? Vad var det som fick er att titta in igen?

Berätta gärna mer om er själva, så jag vet på ett ungefär vilka som tittar in här! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jocelinda Lundberg

  Gammal :) Fastna för mixen i din blogg och sen att ja får en liten bit av finland på något sätt varje gång , är finsk o har släkt o familjen i vasa o åbo men ja kan ja ej flytta tillbaka pga av barnen :P

 2. Maria

  Är en gammal läsare:). Men har hittat tillbaka för rätt länge sen:). Heter maria 23 år och en dotter på 1 son heter filippa:).

  God jul!!

 3. Erika

  Erika, 24 år från Vörå (bor numera i Lahtis). Tror vi gick ett år samtidigt i högstadiet. Kommer inte riktigt ihåg hur jag kom in på din blogg, men har läst den från och till sedan Nicolina var liten. Numera nästan dagligen, är dock dålig på att kommentera.. Intressant och omväxlande blogg :)

 4. m

  Jag har följde dig redan när du väntade N, men pausade ett tag men hittade tillbaka när J väntades :) Snart 24 år, studerar min andra utbildning. Jag är bosatt i Korsholm, köpte 2010 en radhuslägenhet med min Sambo. Förlovade oss i samma veva, har följt varandra sedan 2007. Väntar nu vårt första barn.

 5. Anna

  Anna, 25 år och 2 barnsmamma till en kille på 1år å 7månader samt en liten tjej på 3,5 månad :) som bodde förr i nykarleby men numera ca 10 km därifrån på pedersöre sidan.

  Vet faktist inte hur jag hittade din blogg men tror jag har läst den från och till i ett år :) intressant med mammabloggar

 6. linnellinor

  Hittade dig alldeles precis faktiskt, är själv från Vasa, född och uppvuxen där men bott i Halmstad, Sverige nu de senaste 6 åren. 20 år och har en son :)

 7. Mathilda

  Är en gammal läsare men kommenterar inte så ofta men tycker du är så härlig. Har läst din blogg sen Nicolina var drygt 1 år, i princip varje dag :)

  Heter iallafall Mathilda och är 20 år. Bor i Norrbotten och är mamma till Vincent 15 månader :) planerar även nummer 2 just nu!

 8. Clara

  Jag är en femtonårig tjej som kommer ifrån Göteborg. Började följa dig när du bloggade om graviditeten med Nicolina och sedan har jag bara fortsatt! Du verkar vara en himla klok och härlig person och jättebra med dina barn. Om jag ska vara ärlig vet jag inte riktigt hur det kommer sig att jag började följa dig, då jag tycker att alla andra mammabloggar är oinspirerade och tråkiga. Det är väl något speciellt med din blogg. ^^

 9. jenny

  Hej hej jag hittade din blogg när jag var gravid med min dotter så ca 2,5 år sen så jag har följt dig dagligen. trevligt med en blogg där man kan känna igen sig å att allt inte går på rosa moln.

  jag då, är 30år från Sörmland, Sverige. har två barn på 4 – 2,4år
  jag är tyvärr dålig på att lämna spår efter mig men
  God jul & Gott nytt år på er :)

 10. Paula

  22-åring som ursprungligen är från Åbo men bor och studerar i Helsingfors. Blir färdig medianom till sommaren men är ändå lite vilse i mitt lilla liv :D

  Läste din blogg från när du var gravid med Nicolina till precis innan du blev gravid med Joline, sedan slutade jag läsa bloggar så där över huvud taget (tappade intresse så där över lag). Har hittat tillbaka nu under hösten :D

 11. Heidi

  Heidi, 19 år, Korsholm, har nyligen hittat till din blogg efter att ha blivit tipsad av en kompis. Din blogg är, som många redan har sagt, väldigt ärlig och inspirerande, och när man väl har börjat läsa kan man inte sluta! :)

 12. Veronica

  23år från Stockholm, har läst din blogg sedan Nicolina var liten och fastnade. Tycker att din blogg är så glad, ärlig och inspirerande!

 13. JOHANNA • foto, design & vardag

  Jag har följt din blogg i ca 2 år och kollar in den dagligen, är jättedålig på att lämna spår efter mig dock :)

  Jag heter i alla fall Johanna, 20 år ifrån Värmland, Sverige. Bloggar på johannasfoto.se (foto-/ vardagsblogg) och mittvinterland.blo.gg (julblogg) :)

 14. Filippa

  Jag heter Filippa, är 21 år och bor i Skara, men är från Malmö :D har läst din blogg sen 2011 ungefär, av och till :D

 15. Victoria

  Victoria, 23, från norra Sverige. Har läst din blogg sen Nicolina var liten! Älskar din blogg och tycker att ni verkar ha ett sånt härligt liv :-) och ni har ju så söta och roliga barn! Kram!

 16. Annika

  Annika 22år bor i jakobstad. Har en son på 1år 8mån å väntar mitt andra barn i början av juni. :) började läsa din blogg när du väntade nicolina! Gillar din blogg! :)

 17. AlexSandra

  Alexsandra var namnet, har nog läst din blogg sen jag studerade i Nykaabi. Och man blir så glad att läsa den. Ni är så fin familj, och jätte duktiga föräldrar. Och lycka till med den lilla som kommer.
  Riktigt GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER ! :)
  KRAM

 18. Ida

  Tvåbarnsmamma från Borgå, har för mig att jag hittade din blogg via någon annan blogg, det var medan du väntade Joline. Har tittat in så gott som varje dag sedan dess :)

 19. Nina

  Har läst din blogg sen Nicolina var liten, minns inte hur jag hittade till din blogg. Bor i din hemby å har 2 pojkar.

 20. Rebecca

  Hittade hit i helgen, då jag hörde intervjun på radio x3m! Är 16 och har av någon orsak fascinerats över tonårsgraviditeter och unga mammor senaste tiden (och också ”vanliga”). Haha, började liksom följa blondinbella då jag läste att hon skulle få barn.
  Vill inte ha barn SÅ ung, men på nåt sätt är det så häftigt…
  Din blogg verkar bra så jag tror jag kommer titta in lite nu som då.

 21. Jennelie

  Hej! :) Jennelie heter jag, 19 år och kommer ifrån Örnsköldsvik men har flyttat 90 mil söderut till Nässjö (4 mil under Jönköping). Bor nu här tillsammans med min sambo sedan 1,5 år tillbaka.
  Jag började läsa din blogg då Nicolina var liten och har följt den varje dag sedan dess! Tycker den är underbar! Jag älskar barn och har alltid gjort, så hoppas på att själv få en knatte om inte allt för länge!
  Din familj verkar så himla härlig och fin, och era barn är så fantastiskt söta! Det är verkligen jättekul att läsa om er. :)
  Ska bli så roligt att få följa med på eran 3:e resa med erat barn, ser verkligen fram emot det! Allra varmaste grattis och lyckoönskningar till er Janina! :) Kram!<3

 22. A

  Är en tvåbarnsmamma..29år och har följt din blogg ganska länge.Började läsa då er tvåa var bebis ungefär:) Dethär är första gången jag kommenterar.gillar ditt sätt att skriva och din ärlighet på bloggen.tack för att du delar med dig

 23. JANINA

  janina, 21 från vasa! har följt din blogg hur länge som helst! :) du skriver så himla bra och det är roligt att få uppleva en ung familjs vardag genom att läsa och se bilder. det är underbart att du uppdaterar med så mycket bilder, att du skriver så öppet om känslor.

 24. Janica

  Har nog följt din blogg lite från å till under ca 2 år. Så lätt att läs om er vardag när du skriver så ärligt, och om helt vanliga saker. Roligt å att läs om andra i samma ålder från nejden. Själv e ja 23 år å väntar nu vårt första barn. På så vis har å intresset för ”mammabloggar” vakna upp.

 25. Elin

  Jag har nog läst din blogg i något år! Jag satt och sökte på bloggar då jag ville ha något intressant att läsa om och hittade då din blogg, jag antog att jag fortsätte läsa för att du är så jäkla härlig och dina barn är helt galet underbara! Jag fastnade direkt och läser varje dag numera. :) det är så roligt att få följa ditt liv och barnens utveckling! Du känns som en ärlig person, du försöker inte förfina vardagen med två barn, en sambo och ett hem, utan du tar med allt, bra dom dåligt. Bilderna ska vi inte tala om sen, alla dina bilder är så grymt fina! Barnen är otroligt söta och du lika så! Fortsätt verkligen så här för jag älskar att läsa om alla roligheter i din blogg! :D

 26. Helena

  Jag är 20 år och bor i norra sverige. Har läst din blogg sedan du avslöjdade att du var gravid med Joline :)

  Hittade hit via blogg.se’s topplista tror jag!

 27. Cecci

  Hej Janina, har följt din blogg sedan du väntade Nicolina! Hittade din blogg av en slump via berusad.org och började titta in då och då. Nu är din blogg en av kanske 5 bloggar jag läser dagligen :-)

 28. Millan

  hittade dig på vi med barn. Vi ska ha barn nästan samtidigt så känns kul att följa någon som är i samma sits :P vi ska ha den 23 Maj! :)

 29. yannie

  21åring från Malax. Jag har läst din blogg sedan du väntade Nicolina. Kikar in här ungefär varje dag och det är alltid lika kul att läsa dina inlägg :)

 30. Jenny

  Jenny, 23, bor i Korsnäs, Finland.
  Blev tipsad av en kompis om din blog för kanske ett halv år sedan och har varit fast sendan dess :)
  Min son är lika gammal som Joline (född i oktober) och väntar nästa nu till i början av maj :) Klickar nog in nästan varje dag :)

 31. Mainy

  Är en tjej som studerar i Vasa. Hittade bloggen när du var nominerad på blogg-galan, och har läst dagligen sedan dess. Gillar ditt ärliga sätt att skriva, och älskar att läsa om er vardag :)

 32. Josefine

  21år. Har följt dig sedan du var gravid första gången. Gick vid Vasa Yrkesinstitut då du gick där också. Fick veta om bloggen av bekanta. :) brukar inte kommentera men läser bloggen i princip varje dag :)

 33. Annie

  Jag har läst din blogg sedan Joline föddes ungefär :) jag är 19 år och bor i Sverige. Älskar att läsa mammabloggar i alla dess former och har fastnat för din. Vill verkligen se mer av filmer i bloggen, tyckte det var så roligt när du var flitig med filmkameran! :)
  Jag gillar din blogg för att du är ärlig, vågar stå upp för dig själv och för att det är roligt att läsa om en ”ung mamma”. Drömmer också om att få barn tidigt :)

 34. ~

  16 årig tjej från vörå som har läst din intressanta blogg nästan dagligen sedan Nicolina var runt ett år typ! :) Tipset fick jag av min storasyster. Det är så intressant att följa ditt och din familjs liv så det är omöjligt att sluta läsa när man en gång börjat :) Hoppas verkligen du kommer blogga länge till!

 35. Janni

  Hittade din blogg via en annan blogg jag läser. Har följt med ert liv sedan förra våren. Är hemma från Vasa, men bosatt i södra Finland så skoj läsa om någon från”hemtrakterna”. Har själv två barn, 7 och 5 år.

 36. Julia

  Hej! Har följt din blogg i ett halft år sisådär, kom in på den av en slump :) Blev själv 3 barns mamma vid 22 år. Bor i nykarleby och jobbar för samma företag som du. :)

 37. Cecilia

  Har läst din blogg i kanske 2år. Hittade hit av en slump tror jag. Googlade mammabloggar finland för att va exakt, om jag minns rätt… :)
  Är 29 år, gift, mamma till en dotter, en hund och två katter!
  Bor i södra finland.

 38. Emilie

  Jag är ny! Hittade hit via ”senaste aktiviteter” här på vimedbarn :) Är liksom du gravid, gick in i v. 21 idag, så är något längre gången än dig. Beräknad 4 maj, första barnet :D Är 23 år gammal, från Sthlm. Tycker det är så roligt att läsa andras gravid- och familjebloggar, känns som att det är det enda jag gör sedan jag plussade! Extra roligt är det att följa de som är ungefär lika långt gångna som jag själv :)

 39. Johanna

  Jag har läst din blogg sen Nicolina var rätt liten och innan du väntade Joline tror jag…Jag gick på Gotlands folkhögskola tillsammans med din syster Josefin och kom i kontakt med din blogg via hennes. Jag minns när vi var på Gotland att Josefin pratade om att hennes lillasyster var gravid :)
  Tycker alltid det är trevligt att gå in och kolla på dina söta barn, en riktig gladblogg!
  Själv är jag 24 år, bosatt i Umeå och studerar till psykolog.

 40. Sofia

  Jag vet faktiskt inte hur jag hittat hit.. Nån gång har jag lagt till din blogg i mina bokmärken, som jag brukar göra om jag ramlar över en fin ny blogg, så jag inte ska tappa bort den eller glömma adressen. Sen gick jag igenom mina bokmärken för några veckor sen, och där var du :)

  Sofia heter jag i alla fall, är 29 och bor i Sundsvall med sambo. Sen har jag även tre underbara bonusbarn som för tillfället bor hos oss varannan helg :)

 41. Tina

  jag heter Tina är 24 år och bor i Norge, har en flcka på 4 år. jag har läst din blogg från 2010 :) kommer inte ihåg hur jag hittade hit, men tror det var ganska random :) jag här ofta och kollar flera gånger i veckan :)

 42. Sandra

  Jag brukade läsa din blogg när Nicolina var liten och när du började vänta Joline. Bodde då i Vasa och slutade läsa när jag flyttade till Jakobstad eftersom det blev en massa strul med nätet då. Gillar dig på fb och det var så jag hittade tillbaka i somras när du hade länkat något inlägg. Läser varje dag. Var nog en slump att jag hittade dig, googlade efter bloggar och så ramlade jag in hos dig då. Är förövrigt 24 år, bor som sagt i Jakobstad och har (ännu) inga barn.

 43. Jenniey Love

  Är en tjej på 21 år och har följt din blogg i mer än ett år och minns inte exakt hur jag hitta hit, men din blogg är så speciell jämför med många andra ”mammabloggar” så jag fastna direkt. Kramiz<3

 44. Magnolia

  Jag umgicks mycket med din älsta syster då jag var barn och jag har läst din blogg sedan Nicolina var typ några månader gammal. Gillar din blogg och läser den minst en gång i veckan. :)

 45. Jonna

  Är en tjej på 22 år o bosatt i Sverige(Småland)
  Jag har läst din blogg sen nicolina var ca 1 år!
  Hamnade hör av ren slump och läst bloggen varje dg sen dess och älskar verkligen den!

 46. Heidi

  26-årig mamma från Jakobstad. Hittade din blogg under hösten och har följt sedan dess. Tycker att du skriver så inspirerande och bra. Tack för en fin blogg :) !

 47. ida

  Hittade hit kanske 1/2 år sen, vet inte hur men var väl kanske när jag själv väntade och letade mammabloggar. Bor själv på åland men är ursprungligen från södra finland.

 48. Linnéa

  Linnéa, 21 från norra Sverige. Kommer inte ihåg hur jag hittade din blogg, men har läst sedan kanske 2-3 år tillbaka. Tycker ni verkar så vettiga/ har kloka, sunda värderingar. Sen har ni ju så fina barn också! Även fast jag inte känner dig, så känns det ibland som så. Brukar kommentera rätt ofta :)

 49. Sara

  Jag hittade din blogg när jag var 18 och hade precis fått reda på att jag var gravid. Det var precis innan ni fick Jollan. Kände mig ensam och ville läsa om någon ung mamma och så hittade jag din blogg. Idag är jag 20 så har följt din blogg dagligen i över 2 år. Är själv mamma nu till en tjej på nästan1,5 år Älskar att läsa din blogg :-D

 50. Isabella

  35år, bor på Åland. Två flickor, en snart 5 år & en nyfyllda 1år. Vi har även en ängel som vi aldrig fick lära känna. Tittar nog in dagligen. =)

 51. Linda

  Jag bor i Närpes är 27 år och jag och min sambo har två underbara pojkar på 11 och 5 år.Hittade bloggen bara sådär när jag googlade runt en kväll för några månader sedan och fastnade för den.

 52. Sandra i sagarden

  Jag har från och till läst din blogg, men det var när ni flyttade hit till stan (nykaabi) som jag fastnade. :) nåja, så är vi ju släkt på något vänster också, så då är dejting roligt på det viset också :) jag föredrar lokala bloggar istället för de där jättestora, så det är nog därför jag läser ;)
  Så där för övrigt är jag 26 och blev mamma i januari i år och bor nästan under vattentornet. :)

 53. Johanna Törnqvist

  Jag heter Johanna, bor i Södermanland i Sverige :) är 22 år ung och mamma till 3 snart! Varit tsm med min fästman i 5 1/2 år och bor i en trea. Är en vecka efter dig i graviditeten och har läst din blogg i cirka 2 år :)

 54. isabelle-mamma till elysia och adrian

  Hej!

  Jag är en 28 årig gift ,2barns mamma från stockholm, såg din blogg via någon annans blogg på vimedbarn, man kan se olika bloggar längst ner, det var så jag hittade hit och har fastnat totalt hos dig nu, jöttebra och fin blogg>! :) Nu är jag inte så där jätteung kanske men jag ble gravid som 23 åring och kan relatera till mycket, plus jag ser fortfarande ut att va 20 så jag har fastnat i tiden hahah

 55. karinsblogg

  Jag har en annan fråga som jag hoppas du kan svara på. Var hittar man en sådan där statistikkurva?:) Är ganska ny på portalen…
  God jul:)

  JANINA SVARAR: Den är från bloggerfy, så är du medlem där har du också en kurva :) statistiken här på vimedbarn litar jag inte på, för enligt alla andra platser har jag mycket mer än vad som står här.

 56. Ny

  19 åring tjej från pedersöre som hittade hit strax innan du berättade om din 3:e graviditet här på bloggen. Känner dig inte alls ”in real life” men tycker det är kul att följa din blogg för att du finns här i nejden. Beundrar dig och daniel att ni orkar och att ni fortfarande är tillsammans fast ni var då unga när ni blev föräldrar :)

stats