JANINAS

Nytt shampoo

Igår när vi var och handlade köpte jag nytt shampoo och balsam.

Jag har länge funderat på att prova något nytt, och jag har läst på internet om vad andra tycker om TRESemmé’s produkter.
Allt har verkat positivt, och att deras produkter kommer ta Norden med storm gör ju inte saken sämre ;)

TRESemmé Protect Anti Breakage.

”Med ursprung från frisörsalonger runtom i världen, har vi alltid haft en enkel vision: att skapa produkter med salongskvalitet testade av frisörer, utan att ha priser som på salong. Allt för att du ska kunna uppleva ett professionellt resultat varje dag. 
Professionell formulering som förhindrar att håret bryts på grund av hårborstning och värmebehandling. Idealisk för de som regelbundet använder fönar och värmetänger.
Formuleringen innehåller Vitamin B12 & Keratin för att stärka sprött hår och förhindra kluvna hårtoppar. Gör håret mjukt, lätthanterligt och livfullt.” 


Den fick det bli! Den doftar precis lika gott som det gör när man tvättar håret hos frissan, och nu håller jag tummarna att den är precis det som står på flaskan.
Skriver mer sen hur den är, efter att jag provat :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sassa

    he funkar faktist jättebra . mitt hår e ju så nöjt , men tå ja använd eden så blir e myki mjukare å he känns it alls såden hemskt nöjt å torrt namejr . :)

stats