JANINAS

One smooth operator

Vi skrev prov i Hetarbete imorse, och när vi var färdiga fick vi åka hem. Så vi slutade redan 9:30, en otroligt härlig start på dagen kan man säga :)
Jag och Petra åkte in till stan, eftersom jag behövde köpa ansiktsrengöring. Nu när min Neutrogena Visibly clear har tagit slut, så ska jag testa något nytt. Jag älskar att testa nya saker, och även om jag har hittat många olika märken som fungerat riktigt bra på min hy, så har jag fortfarande inte hittat något som är så bra så jag vill fortsätta använda det om och om igen. 
Nåja, jag fortsätter prova nya saker, i hopp om att finna den perfekta rengöringen :) 
Idag provade jag köpa FORMULA 10.0.6 One smooth operator. Den ska ta bort smuts och rengöra på djupet, det finns många olika varianter av detta märke men jag valde den här nu. Det sägs att dessa produkter är väldigt bra, och jag hoppas förstås att det stämmer även på min hy :)

Jag köpte den på Kicks för 11,90 , jag ska uppdatera mer sen hur den är när jag använt den ett tag :)

Update! Jag provade använda den nu på eftermiddagen när jag tvättade bort sminket, och det var mycket ”kraftigare” än jag trodde. Så om man har känslig eller torr hy så kanske man inte ska använda den mer än 1-3 ggr i veckan, men om man har aningen fet och oren hy som jag har, så tror jag nog den ska gå att använda varje dag :) Den gav riktigt bra resultat i alla fall! Huden blev len och känns väldigt ren :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carin

    Jag vill ge dig ett tips om hudvård. När du använder en ny produkt så ska du tänka på att använda den i minst en månad varje dag. Varför det tänker du? Jo, för hudens förnyelseprocess tar ungefär 28 dagar, från att hudcellen föds till att den kommer upp till ytan.
    Ta hand om din hy. Du är smart som börjar redan nu.

stats