JANINAS

Onsdag

Har varit i skolan idag från 08:30 – 14, vi slutade egentligen senare men jag fick sån hemsk huvudvärk så jag fick lov att åka hem och vila upp mig. Har stått ute i solen heela dagen och skrapat mål, så inte så konstigt att jag fick huvudvärk. 

När jag kom hem hade Daniel också just kommit hem, så jag gjorde i ordning te och knäckebrödssmörgåsar som mellanmål, och så kollade vi de två sista avsnitten av OC. Huvudvärken blev lindrigare efter en stund och vi bestämde oss för att ta en promenad samtidigt som vi hämtade hem Nicolina kring 16. När vi hade hämtat henne gick vi raka vägen till lekparken och var där ett tag innan vi gick hem.

Nu kokar jag makaroner med köttfärssås som vi ska äta till middag, Nicolina varvar ner efter dagen och kollar på Aladdin med pappa :) 


Såhär ser det ut när Nicolina har lekt. Hon har själv försökt krypa in i den flera gånger också, men konstaterat att den nog är för liten ;) Sen kom hon på att dockan ska sitta där, så där har den fått sitta och bli vyssjad :) Hon förstår nog att jag har en bebis i magen, när hon ser min mage så påpekar hon ibland att jag har ”bebis mage” :) men jag tror inte hon kommer fatta vad som har hänt sen den dagen när jag kommer hem utan mage och med en bebis i famnen, vi försöker prata om det mycket och förbereda henne i alla fall.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats