JANINAS

Onsdag

En ynklig storasyster och en fascinerad lillasyster

Det har varit en väldigt lugn dag idag. Nicolina har varit en människa hela dagen, jag minns inte när det senast hände! Hon är ju oftast en häst hon, men idag har hon inte orkat gnägga alls. Jenny var hit en liten stund ikväll, och då gick hon faktiskt på alla fyra nån minut och röt till lite sakta, men det var nog för jobbigt så det slutade hon snabbt med. 

Hon har inte haft så bra matlust heller, inte haft lust att leka så värst mycket utan mest velat sitta i soffan och kolla film samt äta vindruvor och dricka saft. Jag gräddade våfflor ikväll så att hon skulle få i sig något salt i alla fall (hon älskar våfflor), så då åt hon en sån med några jordgubbar vid sidan om. Annars har hon inte varit gnällig eller så, bara ynklig. Nu mot kvällen steg temperaturen till 38 grader, och hon bad om att få meciin. Så det fick hon, och nu hoppas jag hon sover gott inatt. 

Sådär annars så har även Joline somnat nu, så nu hoppas jag på egentid enda tills jag ska lägga mig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Johanna: Eftersom hon själv ville ha medicin och klockan ändå var så mycket så fick hon. Jag brukar ge till natten så hon ska få sova ordentligt, på dagen ger jag inte om tempen ligger på 38. Jag är en fantastisk mamma när jag ser till att mina barn mår bra :)

  2. Johanna

    Tänk på att feber är kroppens eget försvar mot baskiluskerna som hälsar på att ska inte dämpas i onödan. 38 är ju faktiskt inte så farligt högt. :) fortsätt med det du gör bäst, vara en fantastisk mamma!

stats