JANINAS

Onsdag & en vardagssyssla jag älskar

Tjatjatjaaa bloggeen! Hälsar mamman och dammsugarn som photobombar mig. 

Ännu en dag är förbi, och idag var inte vilken dag som helst utan skatteåterbäringsdagen. YES! Vet ni vad det betyder? Jo att vi varit och storhandlat mat ikväll. Är det något i vardagen som jag älskar, så är det att handla mat. Ett av det lyxigaste som finns är att ha skåpen fulla av mat i alla slags former, så när man blir hungrig har man mycket att välja på. Något jag alltid ser till att ha hemma är blåbärsyoghurt, müsli, Ruispalat tumma herkku (fullkornsrågbröd), frukt (bananer i mängder och massor) och havregryn. Detta äter jag så gott som varje dag. Det är min basföda, haha! Sen är annan mat också bra, förstås. Hehe.

Vad har jag gjort annat idag då? Jag har städat, tvättat kläder, vikt och hängt tvätt och jobbat lite. Bestämt mig för att jag ska börja dricka en gainer om dagen typ, så jag får i mig lite mer att bygga muskler av. Jag är så dålig på att äta sånt som bygger muskler, jag är bättre på kolhydratfattig kost faktiskt. Men det kommer man ju sig inte riktigt långt med ifall man vill ha ha en booty. Så det ska jag börja med. Daniel har en rätt oanvänd påse som stått och samlat damm det senaste året så jag behöver inte beställa och vänta på nån leverans. Wohoo! Sen har jag funderat lite på min framtid och sådär.

En rätt vanlig dag med andra ord. Och så innan jag går och lägger mig tar vi en dagens

Dagens humör: Glad.
Dagens mående: Bra.
Dagens borde: Betala räkningar, men jag kommer mig aldrig för att logga in på nätbanken.
Dagens frisyr: Nytvättat, självtorkat och bara hänger och slänger som vanligt.
Dagens smink: Ögonbryn och mascara.
Dagens klädsel: Se bild ovan.
Dagens planer: Klockan e 23:29 såå.. sova.
Dagens materiella vill ha: Nya kläder! Och en till vinterjacka, min vita ser så smutsig ut hela tiden.
Dagens fundering: Hur ska jag bli miljonär… 
Dagens beroende: Verve
Dagens tråkigaste: Att vänta i bilen när Daniel sprang in till Minimani för att köpa nya vindrutetorkare. Hatar att vänta i bilen. Vill ringa och fråga hur länge det tar typ var tredje minut.
Dagens längtan: Längtar till fredag när Carro och Lo ska komma hit!! <3
Dagens superlängtan: Längtar till fredag när jag och Carro ska gå på stan!! <3
Dagens tidning: Jag har inte tid att läsa tidningar.
Dagens låt: Alina Devecerski – Gnista + gas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nina

  Haha, känner igen mej i det där.
  Gillar åxå att handla, å får jag fara ensam blir det ju t.om. egentid ;)
  Det bästa är nog när man kommer hem å har hela kylskåpet fullt med god mat.

 2. Mia

  Jag älskar också att köpa mat. Kan lätt gå runt i matbutiken i en timme o jämföra priser o läsa på innehållsförteckningar o titta runt vad jag hittar för nya nyttighets produkter.

 3. elin

  jag också älskar att handla mat! Mest då man har myki pengar å får strosa runt i varuhuse i lugn och ro (dvs UTAN en pojkvän som har eld i röven) å välj å vrak! :)

  JANINA SVARAR: Haha jaa! Männen får gärna stanna hemma så slipper man höra på deras suckar ;)

stats