JANINAS

Onsdag med BVC & glöggkväll

Idag har jag och Joline varit med Milou till rådgivningen. En helt vanlig kontroll var på schemat. Skulle egentligen varit när hon blev 6 månader men den tiden glömde jag bort och sen när jag försökt ringa och boka ny tid har linjen varit upptagen. Så det blev nu vid 7 månader istället, hehe. Det är nog ett tecken på att det är tredje barnet, jag bryr mig liksom inte ens om att veta hur mycket hon väger, haha. Jag ser ju att hon växer och mår bra, så det är inte så viktigt sen att veta exakta mått tycker jag.

Men nu gjorde vi det idag och det var intressant! Hon är rätt kort, men helt normal ändå med tanke på att hon har korta föräldrar också. Allt annat var också OK men det visste jag ju redan, hehe. Hon tar sig framåt och även upp i sittställning, pratar med olika läten, sover och äter bra. Allt är som det ska med andra ord.

Nu ikväll när Daniel kom hem från jobbet smet jag först iväg på gym och sen efteråt for jag och lillskruttan på glöggkväll med mina systrar. Alltid lika trevligt!

—————

Det var den dagen det! Nu ska jag googla lite utbildningar innan det är dags för mig att dra täcket över huvudet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats