JANINAS

Ordpolisen

En sak som stör mig något OTROLIGT, är sånahär stavfel. En/ett, din/ditt.. alltså det svider i mina öron, haha! Det är helt förståeligt att utlänningar och folk som inte kan svenska så bra har svårt att höra skillnaden, det gör mig inget (herregud jag kan ju inte ens finska..). MEN när t.ex. facebook som ändå känns så proffsigt (?) skriver ”ditt omslagsbild” får jag faktiskt lust att maila supporten, hehe. Och det har inte bara hänt en gång, utan varenda gång någon gillar mitt omslagsbild…

Där hade ni dagens i-landsproblem. Varsågoda!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elsa

  JAG HÅLLER MED!

  Det är nog förresten därför jag fastnade på din blogg för länge sedan, inga skrivfel här inte. ;)
  Jag kan störa mig så otroligt mycket på fel som andra skriver. Jag är egentligen finsk men har bott i Sverige i sju år, och ganska ofta så märker jag att jag är bättre på att stava och använda språket rätt än många svenskar.

  Mig slipper du inte så lätt! Jag är den Elsa som för något år sedan skickade ett mejl till dig som du publicerade här på bloggen, ja en riktig stalker kan man nog kalla mig.
  Jag följer din blogg och ig slaviskt varje dag, har gjort det i minst två år.

  Varför kan man ju undra, har jag så tråkigt liv att det blir bättre av att läsa din blogg?
  Haha nejdå, men jag känner att jag alltid kan lämna din blogg med ett leende. Det är väl tur att du inte vet hur många gånger jag har skrattat eller gråtit till dina inlägg.

  En av mina högsta drömmar vore att jag någon gång skulle få träffa dig och dina underbara barn. Och det är ju inte heeelt omöjligt eftersom min moster med familj bor i Vasa, och jag hälsar på hos dem ganska ofta.

  Det känns som att jag skriver till en vän jag känt länge. Men egentligen är jag bara en liten desperat stackare. Men det gör mig ingenting så länge det är världens bästa blogg jag följer!

  För det är den, din blogg alltså. Världens bästa. Underbar, ärlig och härlig. Jag älskar din blogg lika mycket nu som då jag hittade den!

  Keep up the good work och skriv upp stort på en vägg i ert hus att du är världsbäst Janina!

  Haha, förlåt om du inte gillar stalkers som mig men var bara tvungen att skriva av mig;)
  Kram

stats