JANINAS

Otursdagen

Idag har jag varit aningen rädd för mig själv. Allt har nämligen gått åt skogen.

I skolan ville inte tapeterna samarbeta, blev tvungen att riva ner fanskapet och göra om på nytt, då blev det lika fult igen och då tappade jag nerverna och gav upp. Jag och Petra blandade eget tapetklister som blev klumpigt som bara den, utgångsdatumet var 11 februari 2008, så vi skyller på det. 

En stund efter att jag kommit hem från skolan busade jag med Nicolina i sängen, då slog hon till mig jävligt hårt i pannan med en pinne så jag fick en bula. Sen efter att hon ätit mat lekte vi i vardagsrummet. Jag sa att hon skulle hämta legolådan, samtidigt som hon gjorde det la jag mig ner raklång på mage och vilade, strax därefter kom hon springandes med lådan och ett hus som vi byggde igår trillade av och föll rakt ner på mitt öga. 

Sen satte vi oss vid köksbordet för att rita. Jag pysslade lite med Nicolinas mapp, jag höll på att skriva hennes namn på lappen som ska sättas i plastfickan på sidan av mappen, själva mappen stod bredvid på bordet. När jag skulle ta tag i den tänkte den falla ner, jag grep hastigt tag i den av ren reflex men tappade den lika snabbt, fast åt andra hållet, rakt över bordet där sockerskålen stod och den välte förstås. Allt socker hamnade på bordet, stolarna och golvet. Bara att ta fram dammsugaren då! 

Nu tänker jag fan ligga lågt resten av kvällen, då kan det väl inte hända så mycket mer.
Den här dagen för ett år sen fick Nicolina sin första magsjuka som höll i sig 1,5 vecka, så kanske jag borde lägga detta datum på minnet, det är ju helt klart min otursdag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats